“Matora je široke ruke, Anita ju je iskorištavala” Stefan Karić ključni svjedok u odnosu dvije ukućanke “Elite”

Stefan Karić je ključna persona koja može da komentariše odnos sve uskoro bivše supružnice, Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

Karić je bio jedan od malobrojnih zvanica koje su prisustvovale veleljepnom vjenčanju na crnogorskom primorju, te je otkrio šta se dešavalo iza kulisa gala proslave.

Stefan KarićFoto: Srbija Danas

– Jedan sam od ključnih svedoka. Pre svega moram da kažem da mi je drago što sam prisustvovao lepom činu kao što je svadba. Međutim, nisam verovao da će doći do ovoga. Bez obzira koliko znamo da Anita nije volela žene, ali se na kraju ispostavilo da Matora nije bila prva ženska osoba sa kojom je Anita bila. Možemo da posumnjamo da je i pre Matore imala nagone ka istom polu – poručuje Stefan i dodaje:

– Ermina i Anita su se zakačile na svadbi, nisam bio siguran šta se dešava. Ni u ludilo nisam mogao da poverujem da će Anita da je prevari sa ženom. To je katastrofa. Nismo očekivali, ona jeste mlada. Da je bilo ljubavi između njih dve – jeste, znam koliko se Matora davala. Bila je spremna i da proda svoj stan kako bi kupila Aniti nekretninu u Kruševcu. Matora je široke ruke, Anita ju je iskorišćavala, mogu to da kažem – napominje Karić za Pink.rs.


Foto: Instagram printscreen/matora23