Maja tvrdi da Aneli krije bolesno dijete u domu: “Ona je prije Asmina bila sa nekim starijim čovjekom”

Dobila je poruku.

Takmičarka “Elite” Maja Marinković je prije ulaska u rijaliti za “Star” otkrila kako će da se umiješa u vezu Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, ali i kakva sve, navodna, saznanja ima o svojoj suparnici. Maja je otkrila i koji frajer će sa njom krenuti da flertuje, pa makar i Janjušu iz inata.

– Aneli na pomen mog imena nije dobro, to joj se na licu vidi. Sa njom nemam šta da raščistim, ako me prva ne dira. Ono što mora da zna brzo i to će da shvati, jeste činjenica da Janjuš mene voli, ja sam njegova najveća ljubav. Treba da se zapita zašto još uvek nisu zvanično zajedno. Ja ako hoću, ja sa Janjušem mogu da budem, to je cijela istina. on i ja možemo da popričamo, ali nemamo o čemu. Sama moja pojava njega remeti i sam je svestan da se ja pitam hoćemo li biti zajendo ili nećemo. Ja bih stvarno volela da on svima, pa i Aneli, dokaže da je ravnodušan kada sam ja u pitanju, ali prosto nije – započela je Maja za Star, pa nastavila:

– Što se tiče situacije sa Stanijom, izneću svoje mišljenje i svoja saznanja. malo me nervira što se sav mulj prebacio na nju. Znaš kako, ja sam za ova dva mjeseca kako je počeo rijaliti dobijala razne informacije o Aneli. Ne mogu ništa da tvrdim jer nisam ni provjeravala šta je istina, ali dobila sam poruku na Instagramu da je ona prije Asmina bila sa nekim starijim čovjekom, kom je navodno rodila dijete, koje je bolesno i da je ono sada u nekom domu u Beču. Dobila sam svašta od poruka, pa ako bude potrebno javno ću je pitati za to dijete koje krije – istakla je Marinkovićeva a pise Star.

Maja je progovorila o mogućem ljubavnom odnosu u rijalitiju.

– Neću da kažem ne, pa mi se desi. Ja tamo živim život, ne foliram se. Kao fina sam, a onda kao neke čim izađu ne mogu da izbroje sa koliko njih su bile. ja stvarno od kada sam imala intervenciju zadnjice nisam imala momka, odnose, prosto, plašila sam se. Šta će biti u rijalitiju ne znam. Meni je Mensur super, volim stav koji ima, ove sezone mi je okej, družiću se sa njim jer ga baš gotivim. Mika je dobar frajer, ne znam zašto se povukao i neka ga nigde. Možda se on i ja udružimo, ne u emotivnom smislu, već ovako, drugarski, pa ga probudim. Znaš kako, volim muškarce koji drže do sebe i ne legne sa svakom koja im se ponudi – poručila je Maja za “Star”.