“KUKNJAVA uvijek kretala iz Kruševca” Nakon skandaloznog raskida Anite i Matore oni zagrmili, iznose PRLJAV VEŠ

Voditeljka Ana Radulović je u studiju ugostila Erminu Pašović kao specijalnu gošću, Đuru Nikolića, oca nominovane Tamare Božović, ali i bivšeg zadrugara Ivana Marinkovića, kao podršku nominovanog Nikole Lakića.

Glavna tema je svakako haos koji je nastao u petak veče, kada je Hrvatska TikTokerka Matea Car ušla u “Elitu” kako bi se suočila sa Jovanom Tomić Matorom i otkrila joj da je Anita Stanojlović bila nevjerna, što svi komentarišu u studiju večeras, a u jednom trenutku su počeli da iznose prljav veš iz njihovog odnosa, pa spomenuli i Kruševac.

– Iskreno ja nisam za da se pomire, smatram da svaka treba svojim putem da ide, ja sam uz Jovanu da je utešim i budem uz nju, a ne da pljujem njen izbor. Mislim da će se pomiriti – rekla je Ermina.

– Ja sam je jednom prozvao provincijskom profuknjačom, pa sam se pokajao jer mogu otac da joj budem. Ona je toliko priglupa devojka jer njoj nijedna njena rečenica ne ide u prilog. Što više priča, vše se odaje. Stojim pri tome da će sigurno da se pomire jer je Matora neko ko stvarno žudi za ljubavlju. u Matorinoj glavi je sigurno pitanje kako opet naći nešto slično. Matora meni kaže 5 hiljada evra noć u toj vili gde su se venčale. Mogla je Anita da kaže da joj je mama u teškoj situaciji, zašto nisu smanjile te troškove i poslale više para za Alekseja. Sad je tu pitanje ko je tu na koga mogao da utiče – rekao je Ivan.

Ivan MarinkovićFoto: YouTube/Zadruga Official

– Niko na nikoga. Anitina mama treba ovo, ono, za brata, pa su nestale pare. Uvek je kuknjava kretala iz Kruševca. Nije Anita kukala, nego joj je mama nabijala pritisak – dodali su.

– Anita je glupa kao noga, nje njoj ni Lejdi Di kriva. To što na nju svaljuje rkivic ne slažem se nikako – rekla je Ermina.

– Ali sve vreme je krivi za to što se desilo. Izjavila si da Matora ima lažne prijatelje i da te se otkače ti koji su to sve znali – rekla je voditeljka.

– Da. Da se razumemo ti ljudi koji su bili upućeni i bili su u kontaktu sa Mateom, a u studiju je rekla da su to Mina i Ana Spasojević. Mini kad je propala veza trebao joj je džoker da se vrati u javnost, ali ako se nazivaš Matorinim prijateljem što je nisi nazvala i rekla joj pred ulazak, a ako je Ana znala kao i Mina onda mislim i na nju – rekla je Ermina.

Detaljnije pogledajte u videima.

.