“Krenem da se dopisujem sa nekim likom i sve je bilo okej, a onda kaže on meni kako sam fina i kako druge cure nisu kao ja..”


Krenem da se dopisujem sa nekim likom i sve je bilo okej.


Kaže on meni kako sam fina i kako druge cure nisu kao ja (počnu da ga kuliraju i ne žele da pričaju sa njim bez razloga). To mi je prvo bilo malo čudno jer uvijek postoji neki razlog. Ali iskuliram ja i nastavim dopisivanje.

Poslije nekog vremena on meni traži da mu pošaljem neki selfi, kako je bilo kasno uveče i već sam bila legla da spavam kažem mu možda neki drugi put. Ujutru kada sam ustala imala sam 22 poruke od njega u kojima me napadao što nisam poslala sliku i rekao je da mu sada dugujem dvije slike.

mobitel

Rekla sam mu da je pretjerao i da mu ništa nisam dužna jer ništa nisam obećala. On je tu pukao i poslao mi je još 10 poruka nakon čega sam ga iskulirala. Rekao mi je onda da sam ista kao sve druge. Momci, ako vas SVAKA djevojka otkači poslije nekog vremena problem je u vama!

BONUS ISPOVIJEST:


Moj brat je rođen bez obje noge 1995. godine. Moji roditelji i ja smo bili tužni ali voljeli smo ga više nego ikoga. Djeca su mi se smijala zbog bratovog stanja. Često sam u svojoj sobi plakala zbog toga a moj brat je bio pored mene zagrlio me i rekao:

djevojka-tuzna

Seko nemoj plakati smijaćemo se mi njima za koju godinu. I evo došao je taj trenutak, moj brat ima umjetne noge tj protetičke, trenira atletiku i velika je nada sporta. Predviđaju mu iduću paraolimpijadu iako njemu ne bi bila problem ni olimpijada jer trenira i bolji je od onih koji imaju obje zdrave noge.

zagrljaj1

Volim ga najviše na svijetu! Svima treba poruka da bude: Oni se vama smiju jer ste različiti a vi se njima smijte jer su svi isti!


Izvor: eceptizabrzaijednostavnajelaaa.blogspot.com