Korisnici Twittera savjetuju: Ove stvari morate postići do 35. godine!

Nikad nije kasno da ostvarite nešto veliko, ali neke stvari treba postići na vreme. Korisnici Twittera su se poigrali i podelili svoje duhovite misli o tome šta bi trebalo postići pre navršene 35. godine života, a opisali su na originalne i smiješne načine kako se osećaju kao odrasli.

Sve je počelo kada je MarketWatch objavio tekst o tome kako bi do 35. godine trebalo imati ušteđevinu koja je dvostruko veća od plate. Ova vest je izazvala kritike i korisnici Twittera su ponudili svoje alternative.

Pogledajte neke od najzanimljivijih ideja koje su korisnici Twittera podijelili:

1. “Do 35. godine trebao bi imati hrpu plastičnih zdjela i poklopaca koji ne stanu. Također moraš imati nekoliko poklopaca koji padaju svaki put kad otvoriš vrata.”

2. “Kad imaš 35 uvijek si spreman za krevet. Cijelo vrijeme. Što ranije to bolje. Zapravo je najbolje ostati u krevetu cijeli dan.”

Foto: Unsplash

3. “Kad navršiš 35 godina, vjeruješ da su 90-te bile prije samo 5 godina.”

4. “Do 35. godine moraš imati stolicu u spavaćoj sobi za odjeću koja nije dovoljno prljava za pranje, ali mrziš stavljati stvari u ormar.”

5. “Do svoje 35. godine trebao bi shvatiti da svi glume i nitko ne zna što zapravo rade.”

6. “Do svoje 35. godine trebao si primijetiti sličnosti sa svojim roditeljima za koje si se zakleo da ih nikad nećeš prihvatiti.”

7. “Do 35. godine trebali biste imati ladicu punu plastičnih vrećica u kojoj se nalaze druge, manje plastične vrećice.”

8. “Do 35. godine života trebate imati najmanje 40 godina radnog staža ako tražite posao.”

9. “Trebao si zaraditi svoj prvi milijun do 35. godine. Upravo sam to napravio. Prvi milijun grešaka.”

10. “Do 35. godine trebali biste imati niz isprika za otkazivanje svih planova.”

11. “Slušaj, Meghan Markle nije bila vojvotkinja do svoje 36. godine, pa mi prestani govoriti što da radim do 35. godine.”

12. “Do 35. godine trebala bi ponovno pogledati Bridget Jones i pomisliti: ‘Imaš samo 30 godina i možeš si priuštiti da živiš sama?’

13. “Do 35. trebao bi moći izgovoriti riječ vag*ina, a da ne pocrveniš.”

14. “Dok napuniš 35, moraš naučiti kako biti sretan s osobom s kojom si.”

15. “Trebali biste imati najmanje 35 godina kad navršite 35.”

16. “Do 35. godine trebao bi imati svoju fotografiju koju držiš na tavanu, dok ti je lice uvijek mlado i čisto na svim fotografijama na društvenim mrežama.”

17. “Do 35. godine trebali biste prihvatiti da će kapitalizam polako istisnuti život iz vas dok se vlasnici poduzeća bogate na leđima svojih radnika.”

18. “Trebao bi imati 10 eura do 35. godine.”

19. “Do 35. godine, trebali biste imati 35 godina iskustva kao osoba na Zemlji.”

20. “Do 35. godine morate imati vlastitu interpretaciju kvantne mehanike.”

21. “Ne bi trebao točno znati koliko imaš godina dok ne napuniš 35. Reći ćeš da imaš 35, ali nećeš biti siguran. Nećeš biti siguran ni u što.”

22. “Do 35. godine trebalo bi vam biti jasno da kada vaša mjesečnica preskoči jedan dan, ne biste trebali misliti da je gotova, ali ne biste se trebali iznenaditi ni kada se vrati sljedeći dan.”