KO GOD PROĐE PORED OVE ZGRADE, ZASTANE DA JE SLIKA: Najveći građevinski promašaj, POGLEDAJTE HIT BALKON (FOTO)


Šta se dogodi kad zgradu počnete graditi preblizu cesti i uličnoj rasvjeti? 

Upravo ovako nešto…

Pogledajte ovo “genijalno” arhitektonsko rješenje:

96c2221d-7815-4cbf-9007-54b1da6789f8

Od podneblja do podneblja, od zemlje do zemlje, postoje razlike u načinu života i običajima, ipak, ono što nas spaja su te neke sličnosti, a na prostoru Balkana ih imamo prilično mnogo.

Upravo to je bio povod jedne blogerke da snimi smiješan video u kom prikazuje kako izgleda zabavljanje sa momcima sa naših prostora.

Naime, Tiktokerka Šejla, porijeklom je iz Bosne i Hercegovine, ali već godinama živi u Belgiji i na svom profilu @sejlatheyugo pratioce zabavlja komičnim snimcima koje prikazuju kako izgleda život u BiH, prenosi DDL.

U novom videu pokazala je kako izgleda dejt sa Bosancem, i postala je apsolutni hit na TikToku sa gotovo 800.000 pregleda i više od 86.000 lajkova.

Prema Tiktokerki, pozdravljanje ekipe i nazdravljanje, češkanje po nosu i pušenje prvi su znakovi da ste na dejtu sa Bosancem.

U drugom videu je pokazala kako Bosanci “vade sve iz džepova” i stavljaju na sto, a zatim nervozno tresu nogom i češkaju se po licu i bradi.

“Onda ti priča kako bi on bio sljedeći Mesi, ali se povrijedio”, dodala je.


Snimci su privukli pažnju Tiktokera, a zabavnih komentara nije nedostajalo.

“Svi Balkanci ovo rade. Ne znam zašto, ali stvarno to mrzim iako sam i ja s Balkana”, napisao je jedan tiktoker, a tiktokerka dodala: “Sve si pogodila, tačno je tako.”

Njene snimke su mnogi komentarisali i istakli da je apsolutno u pravu.


“Sve je istina”, “Svaki Balkanac se tako ponaša” i “Stvarno, zašto svi češkaju nos?” samo su neki od komentara na to kako izgleda sastanak sa momcima sa Balkana.