JUTROS ME NA STOLU DOČEKAO POKLON OD MUŽA ZA 8. MART: Sva sretna sam otvorila, a onda ŠOK! SVE SE NADAM DA SANJAM


Jutros na stolu me dočekao poklon za 8. mart od mog muža. 

Naravno sva sretna sam otvorila kutijicu, nadajući se da je možda neki nakit, a onda hladan tuš.

punjac1

ASTAVAK


punjac2

Šta bi vi na mom mjestu?

Astrologija otkriva kojim horoskopskim znacima se u martu smiješi sreća kada je novac u pitanju.

Nedavno je počeo Mart, mjesec koji će za mnoge biti odličan po pitanju finansija. Očekujemo dva važna događaja u astrologiji – Saturn prelazi iz Vodolije u Ribe, a Pluton nakon 15 godina prelazi iz Jarca u Vodoliju. To će ostaviti veliki uticaj na znakove u finansijskom smislu, a evo ko može da se obogati u toku ovog mjeseca:

OVAN

Mart je mjesec kada dobijate finansijsku podršku od prijatelja ili člana porodice. Mnogi će na osnovu dobrih rezultata na poslu dobiti povišicu ili nagradu, dok će neki prijeći na bolje plaćeno radno mjesto. Ovaj mjesec bi također mogao da bude dobar za investicije, ali samo ako budete oprezni i provjerite sve moguće rizike prije nego što donesete odluku.

JARAC

Mart je odličan mjesec za novac. Vjerovatno ćete imati više novca nego što očekujete, što će vam omogućiti da sebi priuštite nešto što dugo priželjkujete. Mogli biste da dobijete ponudu za novi posao koji će biti odlično plaćen. Sjajno je vrijeme da podmirite dugove i započnete štednju.


VODOLIJA

Saturn ovog mjeseca napušta vaš znak, a to vam donosi sjajne finansijske mogućnosti. Mogli biste da dobijete neočekivani bonus ili povećanje plate, a ovo je dobar mjesec i za prodaju nekretnine. Ako ste nedavno uložili novac, možda ćete primijetiti da je vaša zarada počela da raste. Iskoristite ovaj pozitivan period za unapređenje svojih finansijskih prilika.