Jovana Jeremić ZAVRŠILA NA OPERACIONOM STOLU: Voditeljki hitno otvorena glava, IZVAĐENA IZRASLINA

Popularna voditeljka i zaštitno lice Pinka, Jovana Jeremić, izaziva reakcije i uzima pažnju javnosti gotovo svakim svojim postupkom. Sinoć se Jovana pojavila na jednom prestonočkom događaju o niko po njenoj pojavi nije mogao da zaključi da će danas ona završiti na operacionom stolu.

Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama zabrinuo je mnogobrojne voditeljkine fanove.

Na snimku se može vidjeti kako doktorka na voditeljki vrši operaciju. Ona je prokomentarisala da je njena “misterija” konačno razriješena i da je napokon zadovoljna, a onda se našalila na svoj račun.

– Skidamo dokaze da sam đavo – napisala je Jovana kroz šalu.

Jovana JeremićFoto: Instagram printscreen/Jovana Jeremić

Jovani su morali da “rade o glavi”, a voditeljka ne krije svoje zadovoljstvo nakon operacije i sklanjanja sa operacionog stola.

Podsetimo, Jovana Jeremić je prije tri godine imala operaciju masnog tkiva zbog koje je morala na neko vrijeme da se povuče iz posla, a po svemu sudeći, i ovaj današnji zahvat je radila kod iste doktorke.


Jovana JeremićFoto: Srbija Danas

– Šta ostaje u glavi kada je sve ovo iz nje izašlo?! Sedam tkiva nastalih od stresa novinarskog smo izvadili. Doktorka je genije. Ja sam hrabra u životu za sve, ali pred iglom sam na kolenima. Sa doktorkom sam sve strahove prevazišla – rekla je Jovana tad.

Ekipa portala sd.rs pozvala je voditeljku za komentar, ali se ona do zaključenja ovog teksta nije javila redakciji.