Janjuš ispraća brata na večni počinak, majka van sebe od bola: Trebalo je svatovi da nose barjak, a ne venac, mili naš sine (FOTO)

Zadrugar Marko Janjušević danas, 27. decembra, ispraća najmlađeg brata Mihaila na večni počinak u rodnom Prijepolju. Povorka je od porodične kuće s dosta tuge krenula tačno u podne ka groblju, gde se Janjuš već nalazi, a majka Desanka i otac Predrag potpuno su skrhani bolom zbog gubitka. Na čelu kolone nalazi se drugi brat Boris, sa krstom s Mihailovim imenom urukama.

– Mili moj, ljubavi moja… Što ne razmisli? Što nam ovo uradi? Je l su ovo svatovi? Ovo je trebalo da budu svatovi koji nose barjak, a ne venac, mili naš sine – kukala je baka, kojoj je bilo i pozlilo pošto je saznala tužne vesti.

U porodičnoj kući Janjuševića, prethodno, ljudi su se okupili kako bi izjavili saučešće, te popili kafu i sok za pokoj duše mladog Mihaila.

– Nisam mogla da verujem, novinar me zove i kaže po Beogradu se šire priče da je Mihailo izvršio samoubistvo. Rekoh, to nije istina, policija bi javila, baki pozlilo, krenula da kuka, ja reko’ stani, čekaj, možda nije tačno – govorila je Desanka u svojoj prvoj izjavi za medije, pa je potom dodala: