“JA ANI NE VJERUJEM!” Anđela nikad jače isponižavala Ćurčićevu – Ostavila svakoga bez teksta onim što je uradila u programu uživo!


Sve je ostavila bez teksta!


Voditelj radio-emisije “Amnezija“, Osman Karić pročitao je dvije pjesme koje je napisao za Anđelu Đuričić, te ih je ona prokomentarisala.

– Ja se nikada ne bih naljutila na vaše rime, jer mi je zanimljivo, ne shvatam ništa lično. To su moje riječi, samo ste složili – započela je Anđela.

Ana Ćurčić, Anđela Đuričić

– A što se tiče situacije u pabu, iz moje perspektive to i jeste tako. Ja sam zbog njega pogazila sve. Ja ne mogu da objasnim kako mi se to desilo, ali mogu da razumijem ostale učesnike. Prvi put zbog ljubavi nemam granice, sada prvi put volim, stvarno volim. On je mene osvajao sitnicama, imao je mnogo žena u životu, znao je kako da mi priđe, ali se desilo spontatno. Kada smo prvi put razgovarali, ništa tu nije bilo, poslije par dana sam izmislila razlog. Osjetili smo, pa smo jedno drugom priznali sve. Bolje je što smo priznali – rekla je Anđela.


– Da li vjeruješ Ani u ovo što priča za Zvezdana – pitao je Osman.

 Ja ne vjerujem Ani. Zvezdan je iskren sa mnom kada vodimo razgovore koji se ne čuju. Anu ne poznajem, ne bih sudila kada je iskrena, kada nije. U onom trenutku kada je ona njemu prišla i pitala da li je zaljubljen, kada je on rekao da je počeo da me voli, on je odjednom postao nasilnik – rekla je Đuričićeva.

Detaljnije pogledajte u video zapisu: