IZABRAN NAJPRIVLAČNIJI MUŠKARAC NA SVIJETU ZA 2023! Ima 57 godina, sijede i bore, a izgleda nerealno dobro – FRAJER I PO!


Slavni glumac izabran za najprivlačnijeg muškaraca na svijetu!

Ljubitelji popularne serije “Uvod u anatomiju” pamte ga po ulozi doktora Dereka Šeparda, a sada će ga svi upamtiti po novoj titulu. Naime, slavni magazin “People” svake godine bira naj*eksepilnijeg muškarca na svijetu i možete da pogodite.


Za 2023. godinu za najboljeg frajera na planeti izabran je čuveni glumac Patrik Dempsi (57)! Iako je na kraju šeste decenije, Patrik je živ primjer da muškarci stare kao vino – što su stariji to su bolji. Godine mu ne mogu ništa, iako mu uveliko sede prekrivaju glavu i vidi se po koja bora. Krotkog stasa i dalje u fizičkoj formi, glumac je poznat i po svojoj harizmi i brojnim ostvarenjima, a nije ni čudo, s obzirom da je već 35 godina u svijetu glume i šoubiznisa.

Svoju prvu ženu Rošel Parker, koja je bila čak 27 godina starija od njega, upoznao je u frizerskom salonu. Međutim, brak se nije slavno završio. Sada je u srećnom braku sa šminkerkom Džilijen Fink sa kojom ima troje djece.


“Hvala vam puno. Sretan sam što sam donijeli tu odluku i što sam izabran ove godine”, prokomentarisao je Dempsi kratko ovu laskavu titulu. Da se podsjetimo, prošle godine je za najprivlačnijeg muškarca izabran glumac Kris Evans, dok je 2020. priznanje je dodijeljeno slavnom košarkašu Majklu B. Džordanu.