IVAN IMA 3 ŽENE I ŽELJU DA MU RODE 50 DJECE: Svaku noć provodi s drugom, a ako ga naljute čeka ih STROGA KAZNA


Ivan iz Rusije ima 3 žene i sa svakom od njih želi da ima što više djece, što mu je i osnovni cilj koji slijepo prati.

Brak predstavlja svetu instituciju sa važnim ciljevima, dok se većini slučajeva postiže monogamijom. Međutim, u islamu, u određenim situacijama, muškarcu je dozvoljeno da se oženi sa više žena, pod uslovom da se prema svojim ženama ponaša pravedno i da odluku donese sa Božjom sviješću.

Ovo je pokrenulo mnoga pitanja kao što su: Zbog čega je u islamu dozvoljena poligamija, a u drugim religijama ne?Međutim, svjedoci smo da religija ne utiče na pojedine odluke, te da je sve više slučajeva poligamnih brakova. Dok je jedna žena uspjela da unovči svoj poligamski brak, slučaj od četvero ljudi koji su u vezi mnoge je šokirao.

Islam, Muslimanka

Ivan Sukhov je iz malog grada u Rusiji gdje je život počeo sa svojom zakonskom suprugom Natalijom svojim primjerom je pokazao da ljubav i brak ne poznaju granice, a pored Natalije doveo je još dvije žene.


Sa svojom prvom zakonskom ženom je bio u braku bio 11 godina kada je riješio da život nastave u poligamskoj vezi.

Natalija, u početku nije bila za to, ali je kasnije popustila kada ju je ubijedio da zaista želi da ima veliku porodicu. Njegova želja je da ima 50 djece.


“U početku sam bila protiv toga i nisam mogla da zamislim cijelu situaciju, ali sam shvatila da mu je to velika želja“, kaže Natalija.


Medina se zaljubila u Ivana kada je vidjela prilog o njemu na lokalnoj televiziji i odmah odlučila da će živjeti s njim čak ako se njena porodica ne složi sa tim.

“Ivan je pravoslavac i to moji roditelji ne odobravaju. Vidjela sam ga na televiziji i zaljubila sam se u njega. Odlučila sam da ću biti s njim bez obzira šta moji roditelji kažu”, rekla je Madina.

Oni žive u stanu sa 3 spavaće sobe i Ivan svaku noć provodi sa drugom ženom, a ako ga neka naljuti, ne dolazi joj u sobu po mjesec dana.

Njegov cilj je da ima 50 djece sa što više žena, a jedini uslovi za novu ženu su mu da bude visoka i mršava.