DEBELE I NIKAKVE, RUŽNE: Slađu Alegro brutalno izvrijeđala žena na aerodromu, pjevačica pobjesnila i uzvratila


Slađa Alegro nije ostala imuna na uvrede koje joj je uputila nepoznata žena na beogradskom aerodromu

Pjevačica Slađa Alegro doživjela je neprijatnost na beogradskom aerodromu Nikola Tesla, po povratku iz inostranstva.

Naime, pjevačicu je sedma sila fotografisala nakon izlaska iz istog, a onda je pjevačica čula veoma ružan komentar na svoj račun, a i račun drugih poznatih dama i to od strane žene.

Slađa se momentalno oglasila na Instagramu i javno objavila šta je je uputila gospođa njoj, a i mnogim drugim javnim ličnostima koje su se našle tu u tom trenutku i koje su jurili paparaci.


– Upravo je gospođa iza mene komentarisala svojoj kćerki kako joj nije jasno zašto za nekim nepoznatim ženama na aedromu jure novinari i slikaju ih kad su debele i nikakve, ružne, kako zovemo novinare i plaćamo po hiljadu dolara da nas slikaju. Gospođo i dalje ste nesrećni, je l’ znate to. P.S. ne dajemo dolare ovo je Srbija – napisala je Slađa, a potom dodala:


 
– I one koje “iza ekrana” pišu javnim ličnostima. Dosta sa botoksom, šta uradi od lica, vidi na šta ličiš, ogavna si i tome slično… Vašu jadnost to nije umanjilo nikako. Obucite najljepšu majicu, stavite najlepši parfem koji imate, malo ruža na usne, pustite lijepu muziku, skuvajte sebi kafu, volite, zagrlite, radite na sebi, na svojoj duši i vidjećete kako će vam svi biti lijepi. I još nesto – Dosadne ste više – napisala je Slađa Alegro na pomenutoj mreži.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da su javne ličnosti na meti brutalnih komentara, kako na društvenim mrežama, tako i u javnosti, a mnoge od njih su o tome i javno govorile i apelovale da se tome pod hitno stane na put i da reaguju nadležne ustanove zbog sajber kriminala.