Evo koliko su Marko i Luna zaradili od jutjuba: Skupili 100 miliona pregleda i nevjerovatnu sumu

Marko se pohvalio i objavio na Instagramu analitiku koja je nevjerovatna

Bivši rijaliti učesnici i bračni par Luna Đogani i Marko Miljković otkrili su da su nakon tri godine angažovanja na jutjubu zaradili čak 179.564 evra!

Naime, Marko se pohvalio i objavio na Instagramu analitiku koja je nevjerovatna.

Za tri godine prikazivanja njihovih svakodnevnih aktivnosti na platformi jutjub, koja je podrazumevala svakodnevno snimanje, Marko i Luna su za preko 100 miliona pregleda zaradili blizu 180.000 eura.

– A evo i šta smo zaradili za 100 miliona i 3 godine angažovanja na YouTube-u – nije loše, biće bolje. Hvala najjači naši – napisao je Marko na svom Instagram profilu i postavio statisku gledanja videa.

Podsjetimo, Luna Đogani nedavno je postala majka po drugi put kada je na svijet donijela ćerku Lanu, a nedavno je Marko otkrio kako je starija sestra Mia reagovala na mlađu.

– Maloprije sam ostavio Lanu u Mijinom naručju, ona je oduševljena, ne da nikome da je pipne, sve ide kroz neku priču, da i mi moramo da je uzimamo, malo je naporno. Mora da se privikne, da bude svesnija cele priče. Ono što se dešavalo u našem stanu je prava bajka, ne znam kako to da opišem, to je prava emocija, nešto najlepše u životu. Nisam se pribojavao da neće tako biti, Mija je dijete satkano od ljubavi, mi smo ucrtali u nju da sve oko sebe voli, pripremali smo je za Lanin dolazak, kad god smo je pominjali ona je sve pričala u superlativu, ljubila mami stomak, predivna je bila. Jedva je čekala da dođe, nije htela da spava, napravila je pozitivan haos – rekao je Marko za Blic.

(Telegraf.rs)