EVO KAKO JE IZGLEDAO PRVI SUSRET KOSTE S MAJKOM! Vidjeli se poslije dva i po mjeseca na psihijatrijskoj klinici

Klinac krvnik koji je počinio stravičan pokolj u OŠ “Vladislav Ribnikar”, kada je 3. maja ubio devetoro prijatelja i vratara sa dva tatina vatrena oružja, bio je mrtav kada je ugledao mamu juče pre konsultacija nakon više od dva mjeseci! Kako otkriva izvor Kurira, uprkos činjenici da je bilo normalno da se mališan, koji je izolovan od porodice i koji je pod stalnim nadzorom u mentalnoj ustanovi, slomi kada sretne najbliže, to se nije dogodilo.

– Osnovno opravdanje skupa bilo je da je majka, kao čuvar, morala da ode na upoznavanje trinaestogodišnjaka, koji je na ispitivanju potvrdio protiv tate. U trenutku kada je ušla u sobu, majka ga je zagrlila, ali je klinac ostao veoma hladan. Možda su bili autsajderi i da je u pitanju sve samo ne pitanje majke i deteta – prenosi izvor Kurira kako je protekao glavni snimak skupa.

Naš ispitivač otkriva da su svi prisutni bili zaprepašćeni obrazloženjem da je sastanak, koji je trajao nešto duže od četiri sata, protekao na sličan način.

– Dok je počelo ispitivanje, koje se odvijalo putem video okupljanja postavljenog između centra i Višeg istražnog inspektorata u Beogradu, delovalo je da je bio pomalo uznemiren, međutim u tom trenutku se u sekundi uhvatio u koštac i bio potpuno potpuno opušteno – ima smisla našeg sagovornika.

Dodaje da je dječak ubica u jednom trenutku zapravo izrazio žaljenje zbog svojih postupaka.

– Svima je bilo jasno da žaljenje nije bilo iskreno. Činilo se da je to rekao pošto je morao, bez ikakve stvarne sklonosti. Naš sagovornik opisuje atmosferu u kojoj je održano ročište. Njegovi odgovori više liče na odgovore nekoga mnogo starijeg od njega; nema sumnje da se radi o djetetu koje je manipulator, svjesno svega, pa čak i kakve odgovore na određena pitanja treba dati.

Tokom ispitivanja masovnog ubice, njegova mama je sjedila blizu njega.

– Ni ona se nije ponašala kao neko koga je potreslo to što je ugušeno deset života i što je njeno dete počinilo zanemareni prestup oružjem koje je njen drugi držao u kući. Sedela je i uklopila se bez osećaja – dodaje naš ispitivač.

Dozvolite nam da Vas obavestimo da Viša javna istražna služba u Beogradu povezuje tatu deteta sa teškim prekršajem protiv opšte bezbednosti. Okrivljuje ga što nije na zadovoljavajući način dao oružje za koje je imao dozvolu pa njegovo maloljetno dijete nije moglo doći do njega, ali dodatno što je mladića odveo na strelište i obučio ga da puca uprkos činjenici da je imao samo 13 godina. godine.

Učesnik koji je ubio svoje prijatelje juče je saslušan kao posmatrač na ispitivanju protiv njegovog oca, koji je pod starateljstvom i koji nije otišao na sastanak, uprkos tome što je imao legitimna otvorena vrata.

(Kurir.rs)