ĐOKOVIĆ POBIJEDIO HURKAČA, ALI VIŠE SE NIŠTA NE PITA! Šanse za plasman u polufinale POSTOJE, međutim, Srbin je sada potpuno NEMOĆAN!




Najbolji teniser svijeta Novak Đoković pobedio je Huberta Hurkača sa 7:6, 4:6, 6:1 u meču posljednje runde “zelene grupe” na Završnom mastersu u Torinu.

Đoković je porazom u drugom kolu A grupe Završnog mastersa u Torinu od Janika Sinera zakomplikovao svoj prolaz u polufinale poslednjeg turnira u godini, šanse i dalje postoje, ali više nije baš sve do srpskog asa.

Đoković je danas morao da pobijedi sa maksimalnih 2:0, ali i da se nada da Rune neće slaviti sa 2:1 protiv Sinera kako bi obezbijedio plasman u polufinale Završnog mastersa. Usio je Hurkač da uzme set najboljem teniseru svijeta, pa više nije sve u rukama Novaka Đokovića.

Jedno je sigurno, to da je Janik Siner obezbijedio mesto među četvoricom najboljih na turniru u Torinu. A sada, ukoliko Italijan slavi večeras protiv Holgera Runea, u polufinalu će igrati i Đoković, a u slučaju da Rune pobijedi, Novak će završiti svoje učešće na Završnom mastersu.

Što se tiče današnjeg meča, i Đoković i Hurkač su ušli vrlo oprezno u meč, obojica su bili maksimalno fokusirani na početku, i svako je osvajao svoj gemove na svoj servis.

Pobjednik prvog seta bio je riješen nakon taj-brejka, u kom je Đoković doslovno počistio rivala.

A onda na početku drugog seta Hurkač stiže do brejka, te je potom do samog kraja fenomenalno servirao i nije dozvolio rivalu da uzvrati istom mjerom, pa je bez većih poteškoća izašao kao pobjednik iz drugog seta.

A u trećem, odlučujućem setu, Novak je dodao gas i počistio rivala sa terena, te je u posljednjem setu slavio sa ubjedljivih 6:1!

Đoković će sada sa velikom pažnjom gledati meč Italijana i Danca, gdje mu odgovara samo jedan ishod meča, a to je pobjeda Sinera protiv Runea!

Meč između Sinera i Runea na programu je večeras od 21 sat!