DEJAN KOČNAČNO PRIZNAO KAKO SE ZOVE: Nakon što je primio Islam, DONIO ODLUKU O IMENU


Zgrožen reakcijom i porukama koje je dobio!

Dejan Dragojević pobjednik pete sezone rijalitija Zadruga, vratio se iz Saudijske Arabije gdje je proveo svoj četvrti Ramazan i konačno priznao da je prihvatio Islam kao vjeru.


Dragojević je otkrio da je šokiran reakcijom i porukama koje su mu stigle, budući da se trudio da ne čita portale i poruke dok je na putu, a kada se vratio doživeo je pravi šok, a među porukama bile su i prijetnje i to smrću.

– Stigao sam kući, vratio sam se, sada sam u Beogradu, jedva sam izganjao da ostanem u Beogradu, zabranjeno mi je da budem u Beogradu (smeh). Sačekali su me komentari “Nećeš moći da uđeš u Srbiju”, Zabranjen ti je ulazak na granici”, “Nećeš moći da uđeš u Beograd”, mislim meni stvarno nije jasno da ti raspravljate o tome u šta ja treba da verujem! I to čak nije ni rasprava, nego vrijeđanje, prijetnje i da će me ubiti i da će me zaklati i da će mi baciti bombu na kuću… ali ko? Pa to nije vjernik ušao, pa napisao poruku! Ja sam šokiran! Sada sam baš išao u prodavnicu da “prodam veru za večeru” (smijeh), to mi je nagluplji komentar. – rekao je Dejan pa otkrio da li je promijenio ime kako mnogi komentarišu:


 Ja vas ne bih lagao, možeš da se zoveš kako god želiš, ali ja vama ne mogu da opišem osjećaj kada odeš na takvo mjesto i predstaviš se kao Dejan, mene je najviše nasmijalo u ovom periodu što sam vidio je da ste mi dali ime. Meni je to smiješno! U suštini, u Islamu ti ne moraš da promijeniš ime, niti me išta obavezuje, niti ću ikada promijeniti ime – objasnio je Dragojević.