DEJAN DRAGOJEVIĆ ISPLJUVAO DALILU I HUSU! Pomenuo batine i šibanje, a onda kuću u Šepku nazvao ZLOM

Dejan Dragojević , pobjednik pete “Zadruge”, u “Premijeri – Vikend specijalu” odgovarao je na zeznuta pitanja Nemanje Vujičića koja su se ticala njegove bivše supruge Dalile Dragojević i njene porodice.

Dalila je prošle sedmice u istoj emisiji priznala da njen otac Huso Mujić često pominje bivšeg zeta Dejana, što ga nimalo ne čudi.

Uvijek se spominju dobri ljudi… Ali šta da radim, mislim, a treba da budem pomenut. Bio sam neko ko je bio dosta dobar, ok, nisi mi mogao naći nikakvu zamjerku sve do pred kraj rijalitija, kada sam počeo sve da sječem, kada sam sastavio sve kockice, šta se zapravo dešavalo. Kad sam došao sebi, počeo sam sve da solim, a njega… Ne kajem se ni za čim, čak ni za jednu svoju svađu. Ima ljudi kojima samo treba da ih šibate po nogama! Što se tiče tih ljudi, oni me uopšte ne zanimaju – kaže Dejan, koji i pored toga što uskoro odlazi u Bosnu i Hercegovinu, ne planira da poseti bivšeg svekra.

Nema potrebe da ga posjećujem, idem tamo, niti me to zanima. Kada dođeš kući, sve se resetuje, osjećam se kao da nikad nisam izlazio iz kuće. Moj život je zaista vrhunski, samo ponekad ubacim neke padobrance, da ih prozovem.

Ne razmišlja o podjeli imanja s Dalilom i dijeljenju kuće u Gornjem Šepku.

Ne zanima me ta kuća. Niti sam milioner, niti mogu da se razbacujem, ali ta kuća me ne zanima i ne treba mi. Neka ko hoće da nosi tu kuću, ja je nosim kao zlo.

Kurir.rs / Pink