ANĐELA ĐURIČIĆ NAPUSTILA ZADRUGU! Nakon niza nervnih slomova, stanje alarmantno – PRODUKCIJA ODLUČILA!


Anđela Đuričić je noćas potpuno iznenada raskinula sa Zvezdanom Slavnićem zbog njegovog razgovora sa Majom Marinković, a onda su uslijedili nervni slomovi, jedan za drugim.

Đuričićeva se prvo izvinjavala svom dečku zbog svega što mu je rekla i što je raskinula, a kako je on ostajao hladan kao led, ona je sve više “kuhala”.

Potom mu je prišla dok je sjedio u dnevnoj sobi, želeći da mu napravi doručak, što je on odbio, a onda je definitivno izgubila kontrolu nad samom sobom i haos je počeo.


Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić

Anđela je vrištala na kapiji, opkoljena obezbjeđenjem i ostalim zadrugarima i od produkcije zahtijevala da je puste da izađe napolje, a kada to nije učinjeno, počela je da se penja po zidu pokušavajući da ga preskoči.

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić

Zvezdan je njen slom nijemo posmatrao sa stepeništa ispred kuće, ali Đuričićeva se nije smirivala.


Anđela Đuričić

Sljedeći snimak koji kruži društvenim mrežama pokazuje da je na kraju produkcija odlučila da Anđelu izvede iz Zadruge, a potom je vraćena u rijaliti, međutim i dalje je bila u nervnom rastrojstvu. Ona je u pratnji obezbjeđenja ušla na imanje, a odmah potom je počela da šutira i lomi inventar.

Anđela Đuričić