ACA BULIĆ I ANA ZAJEDNIČKOM FOTOGRAFIJOM OBJAVILI DA SU PONOVO U LJUBAVI: Ćurčićeva svima poslala jasnu poruku

Drugoplasirana takmičarka “Zadruge 6” Ana Ćurčić šokirala je danas svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. Naime, ona se uslikala sa Acom Bulićem u njegovom automobilu i stavila emotikon srca.

– Mi imamo neka važna posla – poručila je Ana.

Ovo je prvi put da se Ana i Aca uslikaju zajedno i objave sliku otkad su Milena Kačavenda i Marko Đedović otkrili da oni zapravo nisu ni bili u vezi, te da je Ćurčićeva na sve načine pokušavala da ga osvoji.

Inače, Ana je danas trebalo da se pojavi na sudu i suoči sa Ivanom Marinkovićem, kog je tužila zbog narušavanja ugleda i časti. Ana se nije pojavila, a Marinković je urnisao nekadašnju cimerku.

Ana Ćurčić

– Ko zna gdje je Ana i šta radi! Možda se nije probudla na vrijeme… možda je na liječenju, ja ne znam. S obzirom da se ne pojavljuje u medijima posljednjih mjeseci, nadam se da nije nešto ozbiljno. Znamo da je izjavljivala da treba da ide na liječenje, stvarno ne znam. Automatski sam se sjetio Jelena Golubović i medijacije, ni ona se nije pojavila… ali baš me zvala juče… eto, da je ona tu, ko zna šta bi bilo – rekao je on za “Pink.rs”.

Po svemu sudeći, Ana i Aca obnovili su ljubav poslije kraće pauze.

Ana Ćurčić