ZVEZDAN PREVARIO ANĐELU, ONA OTIŠLA PREKO STIJENE: Napustila imanje – sve joj se zacrnilo pred očima

Do detalja opisala najboljoj drugarici šta se dešavalo tokom noći!

Zvezdan Slavnić je noćas pokušao da pobjegne iz “Zadruge” nakon maratonske svađe sa Anom Ćurčić. On je prevario Anđelu Đuričić i poslao je u pab da mu napravi da jede kako bi iskoristio njeno odsustvo i pobjegao. Anđela je vidjela da se on popeo na stijenu, a onda se i ona popela za njim kako bi ga zaustavila. Ona je Ani Stanojević do detalja opisala šta se desilo.

– Alo, čula sam da si spajdermen – rekla je Ana kroz osmijeh.

– Postala sam – rekla je Anđela.

– Kažu mi: “Ona njega mnogo voli. Ona se za minut popela na stenu za njim.” Šta je bilo? – pitala je Ana.

– Ja izašla za njim i rekla mu da stane, on me pitao da mu napravim da jede – počela je da priča Anđela.

– Samo sam čula tebe kako vičeš “Ne, ne” i onda sam vidjela tebe kako trčiš ka kapiji. Nisam smjela da ustanem zbog Darka – rekla je Ana.

– Ja rekla: “Naravno, idem odmah da ti napravim da jedeš”. Ponijela sam stvari u pab, stavila mu na hljeb, mesni narezak i majonez. Trebalo mi je dva minuta. Nosim ovo (tanjir) i čujem Miću kako doziva Zvezdana. Meni odmah crno. Izlazim i vičem instinktivno: “Zvezdane”. Nisam ni stigla, Mića govori: “Neka Anđela, neka”. Vidim čovjeka koji visi na stejni. Znači, poslao si me da ti napravim da jedeš, da bi to uradio i misliš da ja neću reagovati. Ja mogu biti duplo luđa od tebe – bjesnela je Anđela.

– Jesu li ga izveli? – pitala je Ana.

– Da – odgovorila je Anđela.

– Kako si sišla sa stjene? – zanimalo je Anu.

– Ne znam. Na sve ovo danas, ovo mi je onako. Hvala Bogu ništa se nije desilo. Ja ne mogu da vjerujem da se on popeo gore – rekla je Anđela.

Detaljnije pogledajte u nastavku: