ZVEZDAN NE PRESTAJE DA PONIŽAVA ANĐELU, POGLEDAJTE ŠTA JOJ JE SINOĆ REKAO: Sramota kakva se ne pamti (FOTO)

Anđela Đuričić nastavila je da spopada Zvezdana Slavnića kojem nije bilo do njenih igrarija.

Još si dosadnija kad se napiješ – rekao je Zvezdan.

Anđela je izignorisala njegovu izjavu i počela da se uvija ispred njega.

Nemoj to da radiš. Ajde bježi tamo – rekao je Zvezdan.

“Produkcija mi je platila taksi, odbiće mi od honorara. Pobjegla sam iz kuće”, ispričala je Miljana

Miljana Kulić vratila se u rijaliti “Zadruga”, a po povratku u Bijelu kuću otkrila je da je pobjegla iz porodične iz kuće.

Ona je ispričala “da su joj majka Marija i otac Siniša zabranili da se vrati u rijaliti”, ali da je ona kroz prozor izašla.

– Produkcija mi je platila taksi, odbiće mi od honorara. Pobjegla sam iz kuće. Bila sam u Nišu, oni me sad vide ovde – pričala je Miljana Zoli, Aleksandri Nikolić i Filipu Caru.

– Pobjegla je iz kuće da oni ne znaju – potvrdio je Zola.

– Da li je Bebač bio tamo? – pitao je Car.

– Da.

– Prvo nije htio nijedan taksista da me vozi, jer je Beograd-Niš daleko i mora pare unapred da se daju. Međutim, pozvala sam jednog i čovjek me je zvao, rekla sam: “Ovde Miljana Kulić iz rijalitija, ne bih da se brukam, evo vam broj od produkcije”. Nisu htjeli da me puste u rijaliti, rekli su mu da sjedim kući: “Sad će da ti se odredi poslovna sposobnost, i kraj. Da budeš nesposobna za rad, psihijatrija da napiše”. Ja odem kod izvršitelja i potpišem to, i trebalo je da krenem. I kad ono zaključana vrata. “Aj da vidimo gdje ćeš ti da ideš, dosta si ti išla na svoju ruku, napisala mama kod šefice da spakuje Željka, apsolutno sve njegove stvari i nisu me pustili da odem. Pobjegla sam kroz prozor i padnem, puzila sam do kapije i istrčim – prepričavala je Kulićeva.