“ZVALA ME JE UPLAKANA U VJENČANICI I REKLA DA NE ŽELI DA SE UDA” Isplivali detalji o onome što se zaista dogodilo na dan vjenčanja Matore i Anite

Jovana Tomić Matora odlučila je da potpiše papire za razvod zbog prevare svoje i dalje zakonite supruge Anite Stanojlović.

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović
FOTO: SHUTTERSTOCK

U javnost su isplivale prepiske sa drugom djevojkom, a nešto kasnije se i suočila sa Mateom Car koja je otkrila sve detalje odnosa sa Anitom. Najšokantnija informacija za Jovanu je bila ta da su se njih dvije čule na dan vjenčanja i da Anita nije željela da se uda.

Matea je prilikom gostovanja na RED televiziji otkrila tačno šta se dogodilo na dan njihovog vjenčanja.

Matea Car
FOTO: PRINTSCREEN PINK TV

– Ona mene zove kompletno sređena, našminkana u vjenčanici. Zove me na video poziv sva uplakana, suza suzu stiže, ja sam se prepala i pitala da li je odlučila da ipak kaže “ne”. Ona je rekla da se ne želi udati, a ja sam napomenula da treba da radi ono što želi. Nisam željela da me stavi u poziciju da odlučujem umjesto nje. Nešto ranije mi je govorila da ona ima razloga zbog če

Anita Stanojlović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

TikTokerka je progovorila i o eksplicitnim fotografijama koje je dobila od Matorine supruge.

– Dobila sam fotografiju gdje je grudi prekrila rukama i gdje joj se vidi tijelo. Slikala se u ogledalu, iz kupatila vile u kojoj se udala – izjavila je Matea.

Kurir.rs