“ZOVITE POLICIJU!” Haos ispred Urgentnog ne prestaje: Miljanu i Bebicu izbacili iz bolnice!


Nišlijka se sa dečkom ponaša kao da je i dalje u rijaliti programu, a ne u državnoj instituciji.


Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica napravili su haos u Urgentnom centru nakon što je ona napustila “Zadrugu”.

Kao što je poznato, Miljana godinama ima psihičke probleme, te je više puta doživljavala nervne slomove u rijalitiju, a sada je napravila scenu i ispred bolnice zbog čega je obezbjeđenje moralo da je izbaci, piše Blic.


Kako prenosi Blic, od izvora sa lica mjesta, Kulićeva je došla da izvadi krv, ali kako je zakasnila, urlala je na doktore da je pregledaju. Ljudi koji su bili prisutni šokirali su se njenim divljačkim ponašanjem.

– Miljana je jutros trebalo u osam sati da se pojavi u Urgentnom kako bi joj ambulantno izvadili krv. Međutim, ona se tek oko devet ujutru pojavila ispred Urgentnog i krenula da viče na doktore da je pregledaju, a pošto to nisu uradili, počela je da viče “zovite policiju”. Nakon toga je otišla na kafu u obližnji kafić, a potom se vratila u hodnik Urgentnog centra i krenula da viče da je pregledaju i da će zvati policiju. Obezbjeđenje Urgentnog centra je nakon toga Miljanu izbacilo iz bolnice, pacijenti su gledali šokirani kakve probleme pravi u bolnici – rekao je izvor za “Blic”.