ZORICA BRUNCLIK SKROZ DRUGA OSOBA: Jednim potezom PROMIJENILA SVE, Kemiš tražio RAZVOD


Zorica Brunclik je potpuno promijenila izgled po savjetu svoje kćerke i ispostavilo se da je sjajnu odluku donjela, jer je nikad lijepša!

ZORICA BRUNCLIK SKROZ PROMENILA LIČNI OPIS: Jednim potezom obrisala DECENIJU SA LICA, Kemiš zbog korekcije tražio RAZVOD

Legenda narodne muzike Zorica Brunclik dugi niz godina ima pink kosu, koje je postala i njen zaštitni znak. Često je eksperimentisala sa stilom, ali se trudila da uvijek zadrži prirodan izgled uz blage estetske korekcije.

Naime, za Zoričin izgled je zadužena njena ćerka Zlatija, te joj u posljednje vrijeme osmišljava autfite za nastupe, šminka je, a sada je imala još jednu sugestiju za svoju mamu – savjetovala joj je da promjeni oblik obrva, što je pjevačica i uradila.

Iako se čini da je u pitanju samo mala pormjena, vlasnica velikog broja hitova sada izgleda umnogome drugačije. Obrve su gušće i markantnije nego prije, a njeni pratioci smatraju da je ovim potezom skinula bar 10 godina sa lica i da joj jako lijepo pristaju. Uz to je promjenila i oblik šiški.

Pogledajte OVDJE

– Istina je da dosta radim, ali to su uglavnom dani oko vikenda, stoga ostatak vremena provodim tako što vodim računa o sebi. Smatram da svaka žena koliko god da je zauzeta mora da izdvoji trenutke za sebe – ističe Zorice.

Pjevačica je na scenu stupila kao brineta, naglasila je da se nikada ne bi ofarbala u “pink” nijansu da se nije desila jedna greška. Kad je zbog nastupa provela desetak dana u Švedskoj, boravila je kod prijatelja čija je kćerka učila frizerski zanat.


Zorica Brunclik

– Roditelji su joj napravili salon, a ona je kao temu odabrala najluđe boje za najluđe glave. Jedna je bila moja. Rekla sam joj da ima četiri dana da me vrati u pravu boju. To je bilo užasno, trebalo je izvući tamnobraon. Glava mi je bila u krastama od blanša – otkrila je jednom prilikom.


I danas se priča kako je muž Miroljub Aranđelović Kemiš “htio da se razvede” zbog novog izgleda. Međutim, vrlo brzo mu se dopalo, pa joj je pomagao i da pronalazi farbu.