ŽENA MI JE POSLALA SLIKU IZ WC-a

ŽENA MI JE POSLALA SLIKU IZ WC-a, VRISNULA KAD JE OVO VIDJELA: Kako da joj objasnim? ZATEKLA ŠOK

Bonus:

OPA! Maja ne ulazi sama u Elitu: Za njom dolazi i učesnik poznat po monstruoznoj prevari u Zadruzi

Svi smo spremni da ga opet vidimo u rijalitiju.

Poznato je da se produkcija najgledanijeg rijalitija trudi da načini sezonu što zanimljivijom, te kao i u prehodnim sezonama redovno ulaze novi takmičari koji su uvek tu da podgreju atmosferu i potpuno izvitopere dotadašnje odnose.

Milica Mitrović, glavna i odgovorna urednica zabavnog programa televizije Pink kao i zvanična stranica Elite, najavili se da nas u ponedeljak očekuje vandredno ubacivanje u Elitu, uz naravno potvrđeni povrtak Milana Miloševića i pretres nedelje koji se vraća svojim korenima.

Svi sa velikom sigurnošću tvrde da je Maja Marinković ta koja ulazi u Elitu. ona je nešto ranije za medije potvrdila da se sprema za ulazak ali nikada nije precizirala datum. Na slici koju je podijelila Milica Mitrović vidi se ženska crna silueta koja podsjeća na Takijevu ćerku.

Fanovi rijalitija tvrde da je Marinkovićeva pun pogodak s obzirom n arazvoj situacije u Eliti te se očekuje da će ona biti za koja će da zabiberi čorbu Aneli Ahmić u njenom pohodu na njenog bivšeg ljubavnika Marka Janjuševića Janjuša. pojedini takmičari i analitičari smatraju da Janjuš i dalje nije preboleo svoju bivšu ljubavnicu.

Ipak, kako kuluari po internetu takozvane grupe fanove tvrde, ona neće biti jedina koja uskoro ulazi u Elitu. A svi dobro znamo da su najveći fanatici najgledanijeg rijaliti vrlo često bolje obaviješteni od novinara.

Naime, po grupama se priča da u Elitu uskoro navodno ulazi Marko Osmakčić jedan od najkontreverznijih zvezda rijalitija koji je učinio nezamislivo i na prevaru pobegao iz rijalitija kada su njegovi iscenirali lažnu smrt njegovog oca.

Ne zna se da još uvijek da li je riječ o buvi ili je to istina, ali mnogi smatraju da bi vesela i duhovita energija kao i njegove zavodničke sposobnosti bile odlične za podgrevanje atmosfere u Eliti.

Osmakčić se još uvijek nije oglašavao ali je njegov Instagram profil pun je koemnatar u kome ga fanovi mole i preklinju da uđe u Elitu.

“Brale legendo, ulazi u Elitu jači si nego svih njih 50 unutra”, “Dobar si kao i u Zadruzi zato uđi i dokaži im koja si ljudina i koliko si inteligentan dečko, Marko ulazi u Elitu najzgodniji frajer svih Zadruga pravi baja”, “Ulaziš li u Elitu, daj spasi nas makar ti uđi najnormalniji i najzabavniji si od svih do sad” – samo su neki od komentara.

Ipak postavlja se pitanje da li je reč o pustim željama ili je produkcija zasita širokog srca da je oprostila Osmakčiću najmonstruozniju prevaru u istoriju domaćeg rijalitija.