ŽENA JAKOVA MILATOVIĆA GDJE GOD SE POJAVI ZASJENI SVE LJEPOTOM: Na sebi ništa nije operisala, ne šminka se, a OVO UVIJEK NOSI


ovi predsjednik Crne Gore je političar Jakov Milatović, a njegova supruga Milena ne krije sreću zbog ogromnog uspjeha supruga.


Milena Milatović upravo je postala prva dama Crne Gore i to zahvaljujući ubjedljivom pobjedom svog supruga Jakova Milatovića.

Read more

Milena Milatović

Da joj nova uloga odlično pristaje svjedoče i njeni dosadašnji čvrsti stavovi – porodica joj je uvijek na prvom mjestu, plijeni elegancijom i odmjerenošću gdje god se pojavi, a medije i skandale zaobilazi u širokom luku.

Svom suprugu je neizmjerna podrška u svemu, bodri ga i daje mu snagu za nove poslovne uspjehe. Međutim, ne možemo, a da ne primijetimo, da Milena njeguje potpuno prirodnu ljepotu. Na sebi nije imala nikakve plastiče operacije, osim toga, i šminku minimalno koristi. Ali, zato ima jedna od najljepših aksesora – široki osmijeh koji ne skida sa lica.

Milena Milatović

Nemamo priliku da je često viđamo u javnosti, ali kada se pojavi sa mužem na nekom događaju – uvijek zasjeni sve svojom otmjenošću i jednostavnošću.


Njena omiljena modna kombinacija su, definitivno, strukirana jednobojna odijela, koja kombinuje sa svedenim bluzama. Uvijek stajlnig začini nekom dobrom tašnicom, a ravnu kosu običnu pušta da joj neobavezno pada preko ramena.

Uz to, salonke su joj omiljene cipele, dok za opuštenije varijante bira baletanke. Milena je pravo osvježenje na političkoj sceni koja svakim pojavljivaljem ističe da je uvijek manje, zapravo, više.


Već nekoliko godina uživa u skladnom braku sa Jakovom, a kruna njihove ljubavi su troje djece – Sara, Ana i David. Novi predsjednik Crne Gore slovi za veoma brižnog i posvećenog supruga, te ne propušta priliku da sa svojom porodicom pravi prelijepe uspomene.