Završava se svadba a mlada tužna. Nailazi svekrva i kaze:

Završava se svadba a mlada tužna. Nailazi svekrva i kaze:

– Ne boj se, biće moj sin nježan!

Na to će mlada:

– Ne boj se, biće moj sin nježan!

Na to će mlada:

– Baba ne lupaj, ja sam u krevetu ko zmaj, nego gledam ko će ove sudove da opere…

Bonus:

VIŠE NEMA KOVRDŽE! LIDIJA VUKIČEVIĆ NAKON 50 GODINA POKAZALA NOVU FRIZURU: Neprepoznatljiva, Pogledajte Kako SADA IZGLEDA (FOTO)

Glumica Lidija Vukićević je svima prepoznatljiva po dugoj, crnoj, kovrdžavoj kosi, a sada je sve iznenadila poslednjom objavom na Instagramu.

Naime, glumica se, vjerovali ili ne, dolučila na promjenu i fotkom koju je objavila na Instagramu iznenadila sve svoje pratioce.

2506821-1150-nebojsa-mandic-ff

Naime, Lidija je ispravila kosu, a u ovo izadnju je sada prvi put viđena.

“Mogu ja i ovako”, napisala je.

Inače, Lidija Vukićević, otkrila je nedavno da je napokon pronašla partnera koji joj odgovara, a koji je 15 godina mlađi od nje.

– Mlađi partner mi je uneo novu radost. Bio mi je potreban neko sličan meni, ne verujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj talasnoj dužini. Ko god je pokušao da me spusti na zemlju, sam je završio spušten, mnogo niže od mene – rekla je glumica.

– Klasičan sam emotivac, ali emocije moraju biti dobro vođene. Pokušavam da se ne dajem svakome i tek nedavno sam shvatila da me mnogi vide kao socijalnu ustanovu, jer umem da slušam, empatična sam i upijam kao sunđer, što se na kraju negativnu odrazi na mene. Odlučila sam da napravim selekcija za koga to treba da radim – zaključuje glumica za Blic.