ZAMOTALA SAM NOGE U ALU FOLIJU I DRŽALA SAT VREMENA: Nisam mogla da vjerujem svojim očima

Probajte i vi!

Aluminijumska folija je jedinstveni materijal, pa se liječenje folijom praktikovalo se čak i u drevnoj Kini: folija se nanosila na biološki aktivne tačke odgovorne za rad oboljelih organa. Danas ćete naučiti kako da se rešite bolova u zglobovima pomoću obične folije za hranu!

Liječenje zglobova folijom je možda najjeftiniji metod, pritom, nema sumnje u njegovu efikasnost! Detaljan opis metode kako se čovjek može tretirati folijom dugujemo psihoterapeutu Vilhelmu Rejhu. Folija može izliječiti prehladu, išijas…

folija-800x445

Folija naneta na bolno mjesto odražava biostruje u energetski meridijan iz kojeg potiču. Ovo pozitivno utiče na oboljeli organ povezan s meridijanom i bol nestaje.

Liječenje aluminijumskom folijom je zaista lako. Prekrijte bolno mjesto folijom, na primjer, kosti na nogama. Učvrstite foliju zavojem. Ono što je veoma važnio je da se folija mora nanijeti na bolno mjesto sjajnom stranom!

Mnoge ljude zglobovi redovno bole kada se vrijeme mijenja. Sam pogled ka oblačnom nebu, zna da izaziva bol u kostima! Ali folija ovde može da pomogne. Nakon sedam dana stavljanje folije dolazi do olakšanja. Zato su mnogi oduševljeni kad saznaju sve o ovoj čudesnoj tehnici!