“VOLIM JE NAJVIŠE NA SVIJETU!” Zola više ne krije EMOCIJE prema Miljani – Okreće novi list: “Svega mi je DOSTA!”

Za vrijeme emisije “Pitanja gledalaca”, voditeljka Dušica Jakovljević je postavila naredno pitanje za Lazara Čolića Zolu.

Zola je tom prilikom otkrio kako i dalje voli Miljanu, a ni ona nije krila svoje emocije prema bivšem vjereniku, ali ni jedno nije željelo da priča o svom odnosu u budućnosti.

– Okej, kapiramo da ti je teško da oprostiš Miljani, ali pokušaj da se družiš malo sa njom, pa šta bude bude – glasila je konstatacija.

– Sad smo dobri. Trudiću se da budemo u dobrom odnosu. Nećemo pričati o nekoj budućnosti. Ovako će ostati – rekao je Zola.

– Da li je voliš još uvijek? – upitala je Dušica.

– Volim je najviše na svijetu – istakao je Zola.

– Miljana, a da li ti njega voliš? – upitala je Dušica.

– Odnos nam je bio jako lijep, uradila sam šta sam uradila.Volim ga najviše, ali nemam poverenje u njega. Ja kad se zainatim, zakopam se do dna. Bolje sa ponijem da sam tjerala inat, nego ovo što sma uradila. Što se tiče Nenada, nemam više želju da budem pored njega. Juče sam željela da promenim krevet uveliko, jer nemam potrebu da budem sa njim – kazala je Miljana.

– Ja više ne želim da komentarišem Miljanu, čak ni da komentarišem njenu situaciju. Nemam više snage. Ne mogu nije mi samo to prioritet u životu. Ja više nemam snage da razglabam o njoj, čak me ni Nenad ne zanima. Mene Sunce nije vidio, u dvorište nisam izašla. Idem za njom, ko luda nasta – kazala je Marija.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod..