VIJEST KOJA JE ŠOKIRALA JAVNOST! Udaje se Zlata Petrović!


Zlata Petrović otkako je stavila tačku na brak Zoranom Pejićem Pejom ljubav vješto krije od očiju javnosti.


Prepoznatljiva po svom osmijehu, plijeni gdje god da se pojavi a za njeno ime uvijek se vezuje činjenica da je sa bivšim supružnicima ostala u sjajnim odnosima, što je uvijek mnoge fasciniralo.

Oduvijek je vjerovala u ljubav iako je doživjela dva bračna borodoloma. Oni su je ojačali i jasno joj pokazali kakvog partnera zaslužuje, zato je sada spremna da ponovo stane na ludi kamen.

Pa, ja to neću da otkrivam sada… Ali hajde neka bude ekskluziva, udajem se 16. januara zato što mi je budući mož rođen na taj dan – rekla je Zlata, međutim novinar joj nije povjerovao.


Ne znam ni da lažem, vidiš. Ja sam autentična i svoja i vidiš kako se to vidjelo da ja lažuckam – sa osmijehom je priznala Petrovićeva koja tvrdi da je spremna za novu ljubav.
Ja nikad ne kažem nikad za bilo šta, ali brak kao brak, lijepa je to institucija kada sam ja to dva puta uradila, dobila svoju djecu i unučiće… E sad da li će to biti brak ili neka veza ne znam, ali željela bih kao i sve žene na ovom svijetu da imam neku ljubav – objašnjava pjevačica, prenosi Svet.