VIC: Lopovi


Gluho doba noći, netko zvoni na vratima. Muž otvara i pita:
– Ko ste vi?
– Lopovi.
– Pa šta želite od mene?
– Zlato. Znamo da imate zlato!
– A koliko vam treba?
– 100 kilograma!
– A može li 105?
– Pa, može. kako ne bi moglo.
-A on tada reče:


– Marija, zlato moje, ustani! Došli su po tebe!

Bonus:


Kosa opada u PRAMENOVIMA, nokti IZGRICKANI do mesa… Anita propada nakon otkrivene preljube

Anita Stanojlović proteklih nekoliko dana nalazi se na stubu srama budući da je otkriveno da je prevarila suprugu Jovanu Tomić Matoru, te da je i na sam dan vjenčanja slala poruke izvjesnoj Matei Car, koja ju je i raskrinkala pred kamerama, kada se prije tri noći pojavila u “Eliti”.

Od tada njihov odnos nije isti, a Matora je čvrsto odlučila da svojoj supruzi neće preći preko izdaje, te da će zatražiti razvod. I dok Jovana dane provodi uglavnom u krevetu, sklapajući kockice i filmove u sopstvenoj glavi, Anita mnogima ne djeluje onako kako bi možda trebalo da se ponaša supruga koja svoju partnerku voli, a uhvaćena je u prevari.

Nakon što je prve noći pokazala bezdušnost prema Matoroj, kada je insistirala da pričaju, dok je Jovani bilo loše, a čak je i povraćala, Anita je sada odlučila da se kompletno sredi… Stanojlovićeva se uputila u salon gde je tražila da joj frizer promijeni nadogradnju, a kako je rekla, kosa je počela da joj opada i to u pramenovima.

Foto: Instagram printscreen/samo.realno6

Pored toga, ona je “uletjela” i da uradi nokte iako su i druge učesnice željele i imale zakazan svoj termin, a pravdala se time da joj je manikir hitan jer je izgrickala nokte do mesa.


Foto: Instagram printscreen/samo.realno6
– Ono kad se raspadaš od života, al je bitno da si uje*ala ljude koji žele na nokte – napisano je pored snimka koji kruži mrežama.