VIC DANA: Vraća se Mujo kući mrtav pijan…

Vraća se Mujo kući mrtav pijan. Fata mu ne otključava, već kaže:

– “Marš pijanduro, vraćaj se gdje si bio!”

– “Nosim cvijeće za najljepšu ženu na svijetu!” ,kaže Mujo.

Fata se razniježila, otvori vrata, te pita:

– “Gdje je cvijeće?”

A Mujo će:

– “A gdje je najljepša žena na svijetu?!”

Da li vam je teško pronaći ljubav i idealnog partnera?

Možda potencijalnog partnera tjera neka od vaših navika, a da toga niste ni svjesni.

conscious-couples-habits
Muškarce posebno iritiraju neke stvari kod žena.

Evo šta žene rade, muškarci to ne podnose.

Pričanje o bivšima

Zamislite da vaš momak vama priča non-stop o svojoj bivšoj djevojci. Ne biste se baš prijatno osjećali, zar ne? Nije uredu da često pričate o tome. Bolje se fokusirajte na druge teme koje se tiču vas.

ljubomora
Previše šminke

Možda mislite kako ćete izgledati ljepše sa puno šminke, ali trebate imati mjeru. Muškarci vole prirodan izgled i ne bi vam trebao biti problem da vas nekada vidi i bez šminke. Šminkajte se u skladu sa prilikama.

sminka
Pretjerana ljubomora

Uredu je da budete malo ljubomorni, ali ogromna ljubomora i potreba za kontrolom su stvarno bolest. Ne trebate biti s nekim, ako mu ne vjerujete. Budete li se tako ponašali, otjerat ćete ga. Imajte malo samopoštovanja.

osoba1
Nekulturno ponašanje

Nijedan muškarac ne želi pored sebe ženu koja psuje kao kočijaš, pije puno alkohola i nekulturna je. Žena treba da bude dama, zapamtite to.

money-1
Pohlepa

Nije uredu da budete s nekim samo zbog novca. Ne ponižavajte se. Probajte nešto same zaraditi i biti nezavisne. Ne trebate nekoga iskorištavati.

woman2
Drama

Neke žene su sklone da prave dramu, ne pravite scene, već na normalan način nešto riješite. Kada žena samo drami oko raznih stvari, to stvara odbojnost kod muškarca.

peoplestressedwomanheadachejpg
Kada misle da su uvijek u pravu

Svako od nas griješi, ne može uvijek sve biti po vašem i ne možete uvijek tvrditi da ste upravu, ako niste. Normalno porazgovarajte i riješite problem.

tjerate