VIC DANA. Drugo mišljenje


Neki čovjek se peo uz drvo kada se iznenada okliznuo i u zadnjem trenutku uspio da se uhvati za neku granu. Nikako nije mogao da siđe pa je ostao tako da visi.

Poslije nekog vremena, kada je već osjetio da ne može više, pogledao je u nebo i zavapio:
– “Boze, pomozi mi! Molim te, pomozi mi.”

Iznenada se oblaci raziđose i glas sa visine mu reče:
– “Pusti granu.”

Čovjek malo razmisli, ponovo pogleda u nebo i reče:
– “Jel’ ima još nekog tamo gore!?”

Pročitajte još

Anđela Đuričić je jaka na jeziku kada treba da morališe drugima. Ipak, gledaoci smatraju da joj ponekad nedostaje doza samosvijesti kako gleda na sopstveni život.

Ipak, desila se promjena. Naime, ona je tokom glasanja u anketi za tri najbezoraznije osobe u Bijeloj kući, pogledala i sopstveni život te je istakla da se ne kaje zbog mnogih stvari, ali da je zbog jedne obuzima grižnja savjesti.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official


– Šta su meni sve ljudi izgovorili u ovoj kući, ja sam i dobra prema njima. Ja sam govrila i prošle godine da me tuđa mišljenje ne zanimanju i da sam bezobrazna prema ljudima koji su takvi prema meni. Svako ko meni priđe ima priliku da vidi da nisam takva, ali to čuvam za manji krug ljudi. Jedina osoba koja niie zaslužila, a jesam bezobrazna je Ana. Ona je prema meni bila jako bezobrazna, imala je pravo, ja sam se postavila bezobrazno, ali to je deo moj karaktera. Povukla bih samo jednu stvar ili dve. Neću da navodim ljude koji su bezobarni, jer bi poskakali kao skakavci. Navešću meni drage ljude, Mića, Mikica i Ivan – govorila je Anđela.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.