VIC DANA: Davi se crnogorac u moru


Davi se Crnogorac u moru i kuka iz svega glasa.

– Uuuuupoooomoooć!!!

Gleda to drugi Crnogorac sa obale pa ga pita:

– Što se dereš , jado?

– Ne znam da plivam!

A ovaj mu reče:

– Pa ne znam ni ja, pa se ne derem!



Ana Ćurčić, drugoplasirana zadrugarka i trenutno jedna od žena koja dijeli javnost na one koji je zdušno podržavaju i one koji ne mogu očima da je gldedaju, neprestano komunicira sa publikom preko svojih društvenih mreža i na taj način obavještava javnost o svemu što se dešava u njenom životu.

Nedavno je u emisiji “Narod pita” govorila o tome da će svu mračnu prošlost koju je imala sa bivšim vanbračnim partnerom Zvezdanom Slavnićem iznijeti na vidjelo, ne bi li ohrabrila sve žrtve nasilja da podignu glas i zauzmu se za sebe, jer kako ona tvrdi i sama je prošla kroz pomenuto. Svojim novim Instagram storijem poručila je da sa njom nema šale.

Objavila je fotografiju iz teretane nakon svježe odrađenog treninga pozirajući pred ogledalom vidno izmoždena, mokra i znojava, noseći helanke, majicu i na glavi je držala slušalice, jer se uz muziku sve lakše podnosi. No, ono što je svima bilo interesantno je opis koji je koristila.

– Uskoro, da li ste sa mnom? – upitala je Ana svoju publiku.

Ana Ćurčić

Ovim je nagovijestila da je spremnija više nego ikada, da do posljednjeg atoma istjera svoju priču i svoju pravdu iako izgleda kao da nema više snage da se bori, ali ova fotografija dokazuje suprotno.

Šta nam to Ana sprema, ostaje da vidimo i pomno ispratimo u narednim danima koji predstoje.