UŽAS U BOSANSKOJ OTOCI: Automobil u kojem su bili fudbaleri NK Sloga, završio u Uni, DVOJICA POGINULA
Teška saobraćajna nesreća desila se jutros u Bosanskoj Otoci, a život su izgubile dvije osobe. Naime, automobil je sletio s ceste i završio rijeci u Uni.

U automobilu se nalazilo pet osoba, a tri su se uspjele spasiti.

O tragediji su se oglasili na Facebook stranci GO SDP Bosanska Krupa.

– Dragi prijatelji, noćas se dogodila tragedija u Bosanskoj Otoci. Igrači NK Sloga iz Bosanske Otoke, njih pet je imalo saobraćajnu nesreću i sletjeli su sa kolovoza pored mosta u Bosanskoj Otoci. Tri su se fudbalera uspjeli spasiti i izići iz vozila, ali nažalost u vodi su ostali naš član i kapiten Sloge, Nedžad Mujagić Džoni zaposlen u JKP “10. juli” koji je radio na naplati računa za utrošenu vodu i Fajić Adnan, sin Fajić Rizaha, nekadašnjeg fudbalera Sloge, koji je i sam nosio dres najdražeg Kluba inače zaposlen na benzinskoj pumpi Energopetrol. Ekipe službe za spašavanje na vodi i u vodi i članovi Kajak-kanu kluba Kormoran od jutarnjih sati rade na vađenju olupine i tijela stradalih.

Stradalim neka je veliki rahmet, a današnje predviđeno druženje članova i simpatizera GO SDP BiH planirano za 12.00 sati u Šujnovcu se do daljnjeg odlaze. Žalost velika –  naveli su.