“Udala se bivša djevojka mog dečka, a on NESTAO!”


Bivša od mog dečka se udala nedavno, on mi je taj dan rekao da ima posla i nestao.

Kad je došao kući, sve je brzo bacio na pranje, sve stvari su mu smrdile. U petak je bio kod nje da priča sa njom, odvalio se od alkohola.


Dvije sedmice nakon toga me je zaprosio.


Mislio je da ne znam ništa. Ja sam tada…”

Odbila sam ga. Osjećam se jadno što se odlučio da me ženi tek nakon što je shvatio da nju nikako neće vratiti. A ostavila ga je prije 8 godina.
Sponsored by Luponmedia

(Ispovesti.com)

BONUS:

Mujo je u novoj firmi dobio posao šefa. Odmah u startu je odlučio da svima pokaže kako s njim nema zezancije. Šeta se on tako po uredu, a onda ugleda tipa kako nonšalantno se naslanja na zid i samo bleji okolo u prazno. Mujo pomisli evo dobre prilike da svima pokaže kako nema zezancije. Priđe tom tipu pa ga upita: “Kolika je tebi plata?” Tip ga preko volje pogleda pa procijedi: “Stotinu maraka sedmično.”

“Mujo iz džepa izvadi dvjesto maraka i dade ih tipu u ruke: “Evo ti novac za dvije sedmice, a sada se gubi odavdje, ne želim više da te vidim.” Tip uzme pare, sav razočaran slegne ramenima i ode. Svi radnici gledali su u njega izblejenih očiju i otvorenih usta u čudu, a on samozadovoljno upita: “Dobro ljudi, šta je ovo lijeno govno uopšte radilo sve vrijeme u firmi?” Svi počeše da gledaju jedni u druge, pa jedan smogne hrabrosti da kaže: “Donio je pizzu…”

Novi.ba