U KUĆU SAM UNIJELA 1 PREDMET, SREĆA JE KONAČNO ZAKUCALA NA MOJA VRATA: Ovo privlači zdravlje, uspjeh, BLAGOSTANJE


Poznavaoci feng šuija tvrde da ovu figuru svako treba da ima u svojoj kući

Milioni ljudi širom svIJeta veruju u pravila feng šuija, a veliki broj je preme njihovom riječima i iskusio blagodeti koje ova pravila raspoređivanja predmeta donose.

Prema ovom vjerovanju figura slona je simbol sreće i uspjeha. Ona osoba koja je unese u kuću će doživjeti veliki uspjeh na svim poljima, a dokaz za to je i Marija koja kaže da joj se život promijenio iz korijena kada je svoj dom oplemenila ovim predemetom. “U mom životu je sve krenulo uzlaznom putanjom od tog trenutka”.

Evo gdje figura slona treba da stoji?

Slon u blizini ulaznih vrata privlači sreću i snagu za ukućane, dok slon u dvorištu štiti kuću od negativnih uticaja spolja.


209343-shutterstock-565646572-ff

foto: Shutterstock

Figura slona u spavaćoj sobi predstavlja ljubav između dvoje i čuva brak, dok fuigura majke slona sa mladunčetom čuva dobar odnos roditelja s djecom.

Parovi koji žele bebu treba da stave slona u spavaću sobu, ali ne zaboravite jednog u dječijoj sobi za kreativnost i znanje.


Kako biste privukli novac i uspjeh na poslu figuru slona sa žabom ili majmunom na vrhu stavite u sjevernom dijelu kuće. Slon sa dignutom surlom znači uspjeh, a sa spuštenom dugovječnost.

(Stil.kurir.rs)