U februaru 1989. DVIJE BEBE GREŠKOM SU ZAMIJENJENE u porodilištu, a 2 godine kasnije počeo je GORKI PAKAO koji se nikad nije završio: “Živio sam kao pas i za to krivim OBE SVOJE MAJKE”

Niko nije očekivao takav rasplet situacije!

Dvije žene su u u Nigel bolnici u Johanesburgu 1989. godine u februaru na svijet su donijele dva zdrava dječaka – Robina i Gavina. Međutm, bebe su odmah po rođenju zamenjene, i to zbog nedopustive greške neodgovorne babice. Tako je Robin u rukama Sendi Dokins samohrane majke koja je jedva sastavljala kraj sa krajem. Dok je Gavin odrastao u domu Megs Klinton Parker u Pitermaricburgu.

vrvk9kpturbxy8ymdi0mwi5njg5ngq2mgi2m2mznjkxzja2mjk0mdqymi5wbmerkwlnap4a3gabotaf

Majke nisu ni slutile da su njihova djeca zamijenjena u porodilištu sve do momenta kada je Megsin muž posumnjao da nešto nije u redu i da to nije njegovo dijete. Dvije godine od porođaja, uradili su DNK testiranje i otkrili šokantnu činjenicu – da dječak nije njihov biološki sin.

Odmah su krenuli u istraživanje bolničke dokumentacije, koja je potvrdila da Megsino biološko dijete zapravo Robin, dečak koji je odrastao sa Sendi.

Iznenađujući preokret

Poslije saznanja surove istine, iako su dobile mogućnost, majke su odbile da zamjene djecu. Bile su riješene da zadrže bebe koje su odgajale od rođenja, bez obzira što nisu njihove biološke.

315231-zamenabeba1-ff

– Ne možete da se tek tako odreknete djeteta koje ste odgajali dvije godine, bilo ono biološki vaše ili ne. Odbila sam odmah tu mogućnost jer prosto želite da zaštitite ono što imate. Par dana nakon što sam to saznala provela sam u šoku, a onda je uslijedila znatiželja. Željela sam da znam kako živi moja biološka beba – kaže jedna od majki.

315225-zamenabeba4-ff

Međutim, Robin je strašno zamjerio Megs što se nije borila za njega, već je dopustila da odrasta u bijedi.

– Šta god da sam poželio u životu, morao sam da se za to žestoko namučim. Nikada nisam dobio ništa tek tako, za razliku od dječaka koji živi sa mojom majkom – rezigniran je Robin.

Sa druge strane, Gavin je imao prelijepo djetinjstvo, te ističe da je vrlo zadovoljan što je situacija tako ispala.

– Vodim divan život. Činjenica je da sam takav život dobio slučajnošću, ali nimalo mi nije žao Robina – priznao je.

315223-zamenjenebebe-ls

Neočekivan epilog

Robin se svakodnevno čuo sa biološkom majkom i patio za njom, te mu je Megs predložila da se preseli kod nje i Gavina, što je on i uradio 2004. godine. Nije puno razmišljala o Sendi, koja je ostala potpuno sama.

– Voljela bih samo da je pitam da li je srećna zbog toga što nam je uradila. Uništila mi je život – rekla je Sendi.