TUGA U VETERNIKU: Vijest iz doma Dragojevića SLOMILA SVE – Dejan jedva smogao snagu da izusti…


Nepovratno je…


Pobjednik “Zadruge 5”, Dejan Dragojević, nakon više godina prikrivanja, napokon je priznao da je promijenio veru u islam (više o tome čitajte OVDE).


Deki je otputovao u Meku, kako bi posjetio džamiju za vreme Ramazana, pa je na svom Jutjub kanalu pričao o tome i istakao da je u Islamu već 4 godine, što je podiglo veliku prašinu na internetu.

– Ja sam već 4 godine u islamu, ovo mi je četvrti Ramazan. Hvala Bogu, ovde je, jer u Srbiji nema ništa sem u Novom Pazaru, a Novi Sad je prazan što se tiče džamija. Jako je specifična energija, ne mogu to da opišem. Pod je jako čist, toliko da možeš da jedeš. Grad ima posebno lijep i čudan miris. Posebno čudno se osjećam, ali kako ja to sada da objasnim. Ovde se čovjek osjeća mirno i sigurno, kao da ti je sva tuga, stres i sve izbačeno iz glave i tijela. Ovo ne može da se prepriča, ovo mora da se doživi… – ispričao je Dragojević.

Inače, po završetku rijaliti karijere, Dragojević je otkrio da ima u planu da otvori radionicu u kojoj će pomoći svima koji se bore sa depresijom, a tom prilikom je iznio informaciju da njegova baka boluje od opake bolesti.

– Moja baka ima alchajmera i ona se ni ne sjeća da sam ja bio u rijalitiju, Dalilu ni ne pamti više. Razmišljam da pokrenem nešto gdje ću govoriti o tome kako da se pobijedi depresija, to je jako teško – istakao je Dragojević.

On o ovome nikada nije govorio javno, te vjerujemo da mu je posebno teško.

Alchajmerova bolest je vrsta demencije koja uzrokuje probleme sa pamćenjem, razmišljanjem i ponašanjem. Simptomi se obično razvijaju polako i vremenom se pogoršavaju do te mjere da oboljelim osobama znatno mogu ometati obavljanje svakodnevnih zadataka.

(Srbijadanas)