TREBALO JE DA PROČITA PROGNOZU, UMJESTO TOGA VODITELJKA SE SRUŠILA KAO SVIJEĆA: Nastao muk u studiju!

Švarc je kasnije, oko 14.30 sati, na Fejsbuku objavila da će da bude u redu i zahvalila se prijataljima i gledaocima na željama za oporavak

Meteorološkinja jedne lokalne televizije u Los Anđelesu iznenada se onesvestila u prenosu uživo u subotu ujutru.

Koleginice Alise Karson Švarc, koja prezentuje vremensku prognozu u jutarnjem programu, morale su da prekinu taj segment emisije kada se Alisa naslonila glavom na pult kao da joj nije dobro, a potom unazad pala iza njega.

Alisa je pokušala da ostane mirna i predupredi nesvesticu, al i je ona bila brža. Ona se polako presamitila dok joj glava nije došla do stola za kojim je stajala. Njene koleginice to nisu primetile istog momenta. Nakon nekoliko sekundi, Kim se oteo uzvik dok je njena koleginica padala iz astola, dok je Medina gledaocima rekla da će da “naprave kratku pauzu”, piše Njujork post.

Jutarnji program se nije vratio u segment uživo.

Švarc je kasnije, oko 14.30 sati, na Fejsbuku objavila da će da bude u redu i zahvalila se prijataljima i gledaocima na željama za oporavak. Nije sigurno zbog čega se onesvestila, ali slično joj se desilo 2014. godine, kada je radila na drugoj televiziji. Ona je tada povraćala dok je emisija išla uživo, a dijagnostikovano joj je “curenje” srčanog ventila.

– Želim da se zahvalim Alisinim saradnicima koji su odmah reagovali da joj pomognu i pozvali Hitnu pomoć. Alisa se trenutno nalazi u bolnici. Nadamo se da ćemo uskoro da imamo više informacija. U međuvremenu, ona je u našim mislima i molimo se da joj uskoro bude bolje – rekao je potpredsednik medijske kuće CBS iz Los Anđelesa.