TRAGIČNA VIJEST UMALO PREKINULA EMISIJU: Jovana Jeremić u programu uživo saznala za smrt člana porodice, evo kako je reagovala


Voditeljica Jovana Jeremić važi za jednu od najprofesionalnijih TV lica malih ekrana, a ovog vikenda je ponovo opravdala pomenutu titulu.


Naime, ona je u toku emisije dobila vijest od svoijih najbližih da joj je upravo preminuo deda.

Voditeljica je na treutak zanijemila, pa uzdahnula i rekla:

– Nastavljamo dalje.

Jovana Jeremić
Jovana Jeremić

Jovana je, profesionalno i smireno nastavila program, bar dok su kamere bile upaljene.


Podsjetimo, voditeljica već neko vrijeme radi na svom novom domu i svaki svoj trud i slobodno vrijeme ulaže u sređivanje istog, a nedavno je otkrila i kako teče sređivanje.

Kurir.rs

Sofija Loren uhvaćena je ispred jednog hotela i mnoge oduševila svojim izgledom u 88. godini.

Proslavljena i jedna od najpoznatijih italijanskih glumica Sofija Loren i danas slovi za gracioznu i elegantnu ženu, a iako se rijetko pojavljuje u javnosti njeni fanovi oduševe se svaki put kada dobiju tu priliku.

Veliku popularnost stekla je još u mladosti kada je zauzela i mjesto najljepše žene svijeta svih vremena. Nedavno je otvorila svoj restoran, a sada su je strani paparaci uhvatili dok je napuštala jedan hotel. Sofija danas ima 88 godina i i dalje izgleda fenomenalno.

Sofija je, kao i uvijek, bila otmena, nasmijana i dotjerana, iako je primijetno da se otežano kreće, te su mnogi oduševljeno komentarisali snimak čuvene dive koji kruži mrežama. Uprkos tome što je uveliko u devetoj deceniji života, ona nije dozvolila da klone niti da se zapusti, te i dalje pleni harizmom.

https://www.instagram.com/srbija_showbizz/?utm_source=ig_embed&ig_rid=d8d5def1-e197-4002-a7f6-8376fb6311ef