SVI ZAPANJENO GLEDAJU SLIKE IZ MLADOSTI ČUVENE RUŠKE JAKIĆ: Prava ljepotica koja nije uradila ni jednu operaciju na sebi, POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDALA


Čuvena voditeljica Ruška Jakić živi punim plućima u 85. godini

Poznato je kako je uvijek vodila računa o izgledu, te da nikada nije mijenjala lični opis estetskim korekcijama, čemu svjedoče i njene slike od prije nekoliko decenija.


– Prirodna ljepota. Vrijeme kada plastične operacije nisu vrijednovale, a prirodna ljepota se jako cijenila – samo jedan je od komentara ispod Ruškine slike iz mladosti.

“Mama mog momka ima preko 70 godina (rodila ga je dosta kasno), otac skoro 80. Godinu i po dana je odlagao naše upoznavanje, ali da budem iskrena, zbog njihovih godina sam bila malo i uplašena pa nisam insistirala na tome.


Ono što me je iznenadilo je to da njegova majka, iako je odrasla na selu, ima tako moderna shvatanja, pušta sina da bude potpuno samostalan, stalno nam govori da radimo šta mi hoćemo, da ne treba da nas zanima tuđe mišljenje, da je naš život samo naš i da treba da živimo onako kako je nama najbolje.

Malo je reći da me je oduševila, žena je zaista kraljica!”