“ŠVERCOVALA I PRODALA SVOJE TELO” Dejan Dragojević otkrio Aleksandrine MRAČNE TAJNE: Nek priča o Velji Nevolji i klanu

Nakon što je gostovala Aleksandra Nikoli, njegova bivša devojka i pobednica rijalitija “Zadruga 6”, rekao je Dejan Dragojevi.

Dragojevi je odlučio da komunicira sa Aleksandrom porukom na svom Instagram profilu nakon što je jasno stavila do znanja da je prevarila Dejana u rijalitiju sa Filipom Carom, sa kojim je sada verena.

Barem nisam prodao svoje tijelo za pola ćevapa sa lukom, a ne tetoviram ni vjerske simbole na tijelu zbog kojih će neko mokriti za papir ljubičaste boje. Ovim osobama je zabranjen ulazak u islamske zemlje ne samo zbog krijumčarenja robe i odjeće, već i zbog krijumčarenja vlastitih tijela i robe. Sinoć su ljudi od pite bili odani vjeri i meni. Zašto pobjedniku nije dozvoljeno da razgovara o kriminalnim aktivnostima s najvećim klanom i najvećim suđenjem u kojem se spominju ako je religija dozvoljena?

Foto Dejan Dragojević: PRINTSCREEN: Da se raspitam, pojedinci su trebali da pozovu 192. Zaustaviću se ovde i progutaću svoj ponos. Ja sam na kraju dana imao kontakt sa telefonom i svime, ja sam Zodijak Zidaj Dragojević, nemoj da se igraš sa mnom, sve ti je dozvoljeno, osim da primećuješ moje poverenje i Jovana. Imam tvoj mač ovdje; za razliku od Zijada i Dejana, ne krijem se. Ja sam u hramu i džamiji. Mogu biti i u policiji i na sudu – napisao je na pomenutoj neformalnoj zajednici.

Foto Dejan Dragojević: PRINTSCREEN Uz to, podsetimo, Aleksandra Nikoli se pominjala tokom suđenja Veljku Belivuku, poznatijem kao Velja Nevolja, i Marku Miljkoviću.

Partner posmatrač, na preliminaciji ranije pomenutog zločinačkog skupa, Srđan Lalić, na skupu u Jedinstvenom sudu, koji se vodi protiv plemena Veljka Belivuka, osvrnuo se na slavnu ličnost Aleksandru Nikolić, koja se tada nalazila u “Zadruzi”. . U stvari, njegov bivši šef postavio je Lali pitanje. Sran je odgovorio kada ga je Marko Miljković pitao da li se ikada nije slagao sa vođama klanova:

– Zaista, na primer, dolazi vam poznata ličnost Aleksandra Nikolić i imate vezu sa njom i kažete da je pristojna mlada dama, a ja kažem da nije.

kurir.rs/blic