SVE JE JASNO: Stanija svima simbolično objelodanila svoju KONAČNU ODLUKU po pitanju nastavka veze sa Asminom: EVO ŠTA JE ODLUČILA

Starleta i bivša zadrugarka, Stanija Dobrojević, u jeku je dešavanja koja se tiču njene vjeridbe sa kontroverznim milionerom Asminom Durdžićem i situacija njenim ulaskom u “Elitu” kako bi se suočila s vjerenikovom bivšom djevojkom, Aneli Ahmić, nije nimalo sređena.

Naprotiv, isplivale su brojne informacije po pitanju kako Asminove, tako i Aneline prošlosti, te je starleta u brojnim gosotvanjima povodom ove problematike iskreno odgovarala na pitanja koja su se ticala povjerenja u svog partnera.

Kako je nekoliko puta istakla, nije sigurna kome da vjeruje, a kada je pitana hoće li Asminu dati drugu šansu i oprostiti mu sve što se dogodilo do sada, odgovorila je da, ukoliko to uradi, više ništa neće biti isto, niti će ona biti ista prema njemu.

Nebrojeno puta priznala je i da nije sigurna hoće li ga ikada primiti nazad u svoj život, ali sada je njenom novom slikom koju je okačila na svoj profil na društvenoj mreži instagram sve jasno.

Fotografija je očigledno napravljena one večeri kada je Dobrojevićeva išla da se suoči sa Aneli u rijalitiju, međutim, Stanija je istakla da ništa ne radi slučajno i da je prije svega “životni igrač”, te će njeni postupci svima vrlo brzo biti jasni i opravdani.

Zbog toga fotografiju starlete ne treba olako shvatiti s obzirom na to da se jasno vidi njen vjerenički prsten, koji ne bi objavila da svom vjereniku do sada nije oprostila.

Asmin je vrlo brzo shvatio njenu skrivenu poruku i objavio stori na svom Instagram profilu gdje je jasno napisao kako se osjeća.

– Od ljubavi se ne živi, ali se za nju gine – istakao je uz tri crvena emotikona srca Dunrdžić na svom nalogu na Instagramu.

Kako će se njihova veza odvijati do daljnjeg ostaje da vrijeme pokaže.