Šokantna objava Filipa Cara nekoliko sati prije saznanja da je Aleks trudna: POGLEDAJTE OBJAVU NA INSTAGRAMU

Bivša pobjednica Zadruge, Aleksandra Nikolić u drugom je stanju, a bebu čeka sa bivšim vjerenikom Filipom Carem s kojim je nedavno raskinula.

Iako izvor tvrdi da Aleks svoju trudnoću navodno krije od svih, Car se prije nekoliko sati na Instagramu oglasio misterioznom objavom – za koju mnogi misle da je upućena direktno bivšoj.

U Carevoj objavi, igrom riječima kroz konotaciju zmije objašnjen je odnos muškarca i žene.

– Muškarac je odgajio zmiju, davajući joj med godinama. I dalje je ispuštala otrov. Bez obzira šta uradiš, loša osoba će uvijek biti loša i nezahvala osoba. Ne možeš promijeniti ničiju prirodu – stoji u njegovoj objavi.

Inače, izvor blizak rijaliti pobjednici otkriva da se ona osjeća uplašenoi da joj nije nimalo lako. Međutim, iako je njen i Filipov odnos trenutno veoma loš, jedna stvar nije sporna – Aleksandra je riješila da će dijete roditi.

– Istina je to što ste čuli, Aleks jeste trudna, samo nikom ne priča, dugo je razmišljala šta uopšte da radi i kako da se ponese u situaciji. Užasno joj je teško bilo, raskinula je sa Carem na onakav način, razočarana i povrijeđena se vratila u Beograd i tek posle nekog vremena saznala da je trudna, da čeka baš njegovo dijete – priča izvor.

– U trećem je mjesecu trudnoće, definitvno će da rodi. Sad i kada bi htjela ne bi mogla da prekine trudnoću. Raduje je to što će postati majka, to je oduvek željela, o tome maštala i željno iščekivala taj dan, ali nije mogla ni da pretpostavi da će okolnosti biti baš ovakve – da čeka dijete čovjeka koji ju je povredio, sa kojim je prekinula svaki kontakt i sa kojim nije u vezi – objasnio je izvor blizak Aleksandri.

– Baš je zeznuta situacija, iskreno, nisam ni siguran da li mu je uopšte do sada rekla da će roditi njegovo dijete. Negdje se, čini mi se, u glavi već pomirila sa tim da će biti samohrana majka što je, složićete se, vrlo teško i izazovno. Videćemo šta će na kraju biti i kako će Car reagovati, šta će učiniti – zaključio je izvor za Pink.rs.