ŠOK, ŠOK, ŠOK: “Anitina majka ima dečka ‘94 godište, Matoroj je napisala da će vidjeti koliko je njena ćerka zlo!”

– Ono što sam čuo o Anitinoj majci, to je katastrofa. Žena je napisala Matoroj: “Vidjećeš kakvo je Anita zlo” – kazao je Đedović

Marko Đedović pobjesnio je nakon što je prošle noći, 10. novembra, javnost saznala da Anita Stanojlović nije bila verna Jovani Tomić Matoroj, sa kojom se venčala letos u Crnoj Gori.

Nakon što je izvjesna Matea Car ušla u Elitu i Jovani sve rekla u lice, Đedović je u programu uživo iznio optužbe na račun Anite i njene majke Angeline.

– Anita majke je rekla da joj ja pakujem priču za 500 evra, neku alimentaciju. Ja neću da razumijem te odnose, meni je to katastrofa. Mama ima dečka koji je 1994. godište, Anitu tera iz kuće jer je ljubomorna da li joj ćerki gleda u d**e. To je za hapšenje, druže, šta ona radi. Ja sam za alimentaciju pazio kako se izdržavam, birao sam reči i vrlo su lepo odabrane u odnosu na bilo šta – rekao je Marko.

– Ono što sam čuo o Anitinoj majci, to je katastrofa. Žena je napisala Matoroj: “Vidjećeš kakvo je Anita zlo”. To zlo si ti rađala, to je genetsko zlo. Kad je dečko mame kao ona godište i sumnja da li joj zagleda u d*pe… Sad mi suđenja nisu čudna, ko zna šta je pozadina priče i možda se dečko spasio bede, pa pokušava i svoje dete da spasi bede. Ja više ni u šta ne verujem, stvari su katastrofalne – kazao je Đedović.

(Telegraf.rs)