Snimak posljednjih sati rada Dušice Jakovljević na “Pinku”: Svi primijetili čudno ponašanje, KOLEGA JE URGENTNO ZAMIJENIO

Kao bomba u javnosti je odjeknula vijest da voditeljka Dušica Jakovljević više nije zaposlena na “Pink” televiziji.

Poznato TV lice prije tri dana odradila je svoju posljednju emisiju, ali ne do kraja. Njen posao preuzeo je kolega Darko Tanasijević, a zbog čega je došlo do prekida saradnje između Jakovljevićeve i “ružičaste televizije” još uvijek se spekuliše.

Publika urnisala Dušicu Jakovljević u komentarima

Dušica je dobila brojne zamjerke na račun rada tokom posljednjeg vođenja emisije “Pitanja novinara” što se može vidjeti po komentarima na zvaničnoj Jutjub stranici rijalitija “Zadruga”

– Zar nema niko da večeras zamijeni Dušicu? Ovo je bruka i sramota! Šta je s ovom Dušicom narode? Zavrnula očima kao da nije pri sebi! Voditeljica ima čudnu gestikulaciju i izraze lica večeras! Dušica se ubila! Šta je Dušici sa usnama i vilicom, zašto se ovoliko oblizuje? – neki su od komentara na račun vođenja Jakovljevićeve.

Ubrzo nakon ulaska Lazara Čolića Zole u “Zadrugu”, posao je preuzeo na sebe Darko Tanasijević, a ubrzo je u javnost došla vijest da Dušica Jakovljević nije više dio “ružičastog jata”.

Voditeljica nagovestila otkaz na “Pinku”?

Dušica je već u petak nagovijestila da daje otkaz, ali publika tada ništa nije znala. Na početku emisije “Pitanja novinara”, dok je odgovarala na prozivke, voditeljica je otkrila da je imala tri sastanka tog dana.

– Hoću da vam kažem da posle cijelog dana od tri sastanka, dvoje velike dece, pa onda vodite koncert u Areni, premijeru filma i koncert u Areni pred 15.000 ljudi, onda dođete direktno odatle ovde, pa onda svaka čast ako uopšte izgledate ikako, a ne ovako kao ja. Hvala – poručila je Dušica u petak u emisiji “Pitanja novinara”.

Dušica Jakovljević: “Glavni voditelj sam ovog programa i to nije slučajno”

Inače, Dušicu Jakovljević u više navrata su optuživali da je u alkoholisanom stanju vodila program uživo, a ona je u toku druge sezone “Zadruge” održala govor koji se i dan danas pamti:

– S obzirom na to da nisu samo zadrugari glavna tema na društvenim mrežama, nego i ja… E pa ovako, dragi moji! Samo da se obratim. Ja bih želela da kažem svim onim malicioznim moralnim gromadama koji kod kuće verovatno drže neku flašu pored kreveta, da vam kažem da je voditeljku rijaliti programa postavila komercijalna televizija – TV Pink da bude glavni voditelj programa i da to ne bi radili tek tako – odbrusila je Dušica i dodala:

– Ovo nije informativni program! Ovo je emisija u kojoj se šalimo! Ja nisam tip voditelja koji će sedeti mirno. Ja jesam ta koja će mlatarati rukama, ustajem… Hvala vam na pažnji i mogu samo da kažem da ćemo se dugo gledati i da to radite zato što me volite – zaključila je Jakovljevićeva pa dobila ogroman aplauz publike koja joj je sedela iza leđa.

Podsetimo, najpopularnija voditeljka ružičaste televizije Dušica Jakovljević više nije deo Pink televizije. Ona je odlučila da nakon toliko godina provedenih u “ružičastom jatu”, deo pomenutog više ne bude.

Prelazi u konkurentsku medijsku kuću?

Ova vest je danas odjeknula kao bomba, budući da se ovakav potez plavokose voditeljke nimalo nije očekivao. Kako ne bismo spekulisali, odlučili smo da kontaktiramo Dušicu Jakovljević i saznamo o čemu se tu radi. Oglasila se za portal SrbijaDanas.

– Oglasiću se kada bude vreme za to, trenutno nemam komentar – bila je kratka i jasna Dušica za portal SrbijaDanas.

Prema nezvaničnim informacijama, Dušica Jakovljević prelazi na mesto glavnog savetnika vlasnika konkurentske medijske kuće.

Jedan od spornih snimaka, poslednjeg vođenja Dušice Jakovljević na televiziji “Pink” možete pogledati u nastavku teksta: