SMIJALI SU SE NJEGOVOJ KUĆI KOJU JE NAPRAVIO ISPOD OTVORA ZA ŠAHT: Pozvao ih je unutra, kad su ušli ostali su bez riječi, POGLEDAJTE UNUTRAŠNJOST (VIDEO)

Na svijetu postoje zaista bizarni primeri domova. Izgledaju kao da su iz nekog paralelnog univerzuma u kojem je normalno sve što kad nas smatraju čudnim.

Nije dobro smijati se tuđim kućama dok ne vidite njihovu unutrašnjost. Većina primjera će vas i te kako iznenaditi

Osim što estetski ne izgledaju lijepo, gljivice na noktima u jednom trenutku počnu predstavljati i ozbiljan zdravstveni problem.

Njihovo uklanjanje može biti skup i dugotrajan proces, pa prije nego se odlučite za industrijske proizvode probajte s ovim, prirodnim, lijekom.

Za kokosovo ulje se kaže da je snažan lijek za gljivice na noktima jer ima antifungalna svojstva i visoku razinu masnih kiselina srednjeg lanca. Koristite djevičansko, hladno prešano organsko ulje kako biste dobili najbolje rezultate, izbjegavajte one komercijalne.

Postupak:

Prije svega dobro očistite stopalo. Onda, uzmite veću količinu kokosovog ulja i razmažite ga preko noktiju i okolne kože. Ponovite ovaj proces najmanje tri puta dnevno.

Također, može vam pomoći i obična stvar iz kuhinje. Riječ je o običnom jogurtu.

jogurt
Jednostavno, samo trebate potopiti noge u jogurt. Kada se noge osuše, operite ih hladnom vodom.

Soda bikarbona je također vrlo korisna u liječenju ovog zdravstvenog problema. Pomiješati sodu bikarbonu i hladnu vodu u mjeri 1:3 pa nanesite na vaše prste i ostavite tako nekoliko minuta.