"SMATRAMO DA JE NAŠ KLUB BRUTALNO POKRADEN" Oštro saopštenje Čukaričkog poslije poraza od Partizana – objavljen je i jedan video!
Fudbaleri Partizana pobijedili su danas Čukarički u utakmici 15. kola Superlige Srbije.

Pobjedonosni gol za crno-bijele postigao je Mihajlo Ilić u šestom minutu nadoknade.

Klub sa Banovog brda nije zadovoljan suđenjem, smatra da je oštećen na današnjem meču, pa se nakon meča oglasio saopštenjem koje prenosi Kurir.rs

– Fudbalski klub Čukarički riješio je da se oglasi poslije dešavanja na derbi meču 15. kola Super lige Srbije na gostovanju Partizanu. Smatramo da je naš klub brutalno pokraden, da smo samo zaslugom sudija doživjeli nezasluženi poraz. Izgarali su naši momci do poslednjeg atoma snage, ali nisu mogli protiv onoga što je viđeno na stadionu Partizana.

Partizanu pomoć sa strane nije potrebna. A tu pomoć je itekako imao, posebno poslije izjednačenja Čukaričkog u 83. minutu. Bilo je sijaset manjih, ali i priličan broj krupnijih sudijskih grešaka tokom utakmice, za koje teško da možemo da kažemo da nisu bile tendeciozne. To se odnosi na situaciju kad je štoper Partizana Mihajlo Ilić udario bez lopte Bojicu Nikčevića, a prethodno je već imao žuti karton.

Sudija Danilo Nikolić riješio je da mu tada oprosti, iako je Ilić pritom i psovao  igrača, a sve to prošlo je iz samo njemu znanih razloga nekažnjeno. D astvar bude gora, žuti karton je pokazao Nikčeviću. Prethodno, u 70. minutu utakmice sudija Nikolić je oprostio i direktan crveni karton Aleksandru Šćekiću posle starta na Adetunđijem, kojeg je prvotimac Partizana brutalno nagazio. U tom trenutku nije se uključila ni VAR soba, a glavni arbitar smatrao je da je dovoljna kazna žuti karton.

I na kraju, sigurno i najbitnije, pokazana je nadoknada od pet minuta. Sudija najprije nije svirao očigledan prekršaj na Cvetkoviću, dodelio je loptu Partizanu, koji je postigao pogodak iako je nadoknada prije čitav minut istekla. Upravo u toj „nadoknadi nadoknade“ gol, je postigao igrač koji nije ni trebalo da bude na terenu, da je sudija postupio po pravilima i da je ranije isključio Ilića – stoji u saopštenju kluba sa Banovog brda.